Γαλλία: Τα μέτρα για τον κορονοϊό θα κοστίσουν 110 δισ. ευρώ
Επίσημες ανακοινώσεις από τον υπουργό Οικονομικών Μπρουνό Λεμέρ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η κυβέρνηση της Γαλλίας αύξησε το αναμενόμενο κόστος των μέτρων της για τη στήριξη της οικονομίας κατά την κρίση του κορονοϊού στα 110 δισ. ευρώ, ανακοίνωσε την Τετάρτη ο υπουργός Οικονομικών της.
«Θα πάμε από τα 45 δισεκατομμύρια ευρώ σ' ένα πρώτο σχέδιο οικονομικής στήριξης ... στα περίπου 110 δισεκατομμύρια ευρώ», δήλωσε ο Μπρουνό Λεμέρ στον ραδιοσταθμό RTL, επιβεβαιώνοντας πληροφορία του Reuters, σύμφωνα με το ΑΠΕ.
Ο ίδιος πρόσθεσε πως το πακέτο περιλαμβάνει 20 δισεκατομμύρια ευρώ που θα διατεθούν για βοήθεια σε μεγάλες εταιρείες και δήλωσε πως τις επόμενες ημέρες θα προσφερθεί στήριξη και στον όμιλο Air France KLM.
Διαβάστε ακόμη
Ο χάρτης με όλα τα μπλόκα των αγροτών - «Θα μείνουμε στους δρόμους μέχρι να μας απαντήσει η κυβέρνηση»
Πούτιν: Όλα όσα είπε στη μαραθώνια συνέντευξη Τύπου - Τι απάντησε για τα σενάρια πολέμου στην Ευρώπη
Συγκλονίζει η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στην Αθήνα - «Μπέμπα μου ξύπνα»
Αίγυπτος: Εντυπωσιακή ανακάλυψη - Αρχαιολόγοι βρήκαν τον χαμένο Ναό του Ρα 4.500 χρόνια μετά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




