Βόμβα Spiegel: Ο Ερντογάν στρατολογεί τζιχαντιστές με 1.000 ευρώ
Σύμφωνα με το δημοσίευμα ντοκουμέντο Σύριοι ισλαμιστές μιλούν ονομαστικά και λένε ότι στρατολογούνται στη Βόρεια Συρία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε μία αποκάλυψη βόμβα προχώρησε το γερμανικό περιοδικό Spiegel καθώς σύμφωνα με δημοσίευμά του ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στρατολογεί τζιχαντιστές με 1.000 ευρώ το μήνα.
Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του Open TV στο Βερολίνο Παντελής Βαλασσόπουλος σύμφωνα με το δημοσίευμα ντοκουμέντο Σύριοι ισλαμιστές μιλούν ονομαστικά και λένε ότι στρατολογούνται στη Βόρεια Συρία.
Από εκεί μεταφέρονται στην πόλη Γκαζιαντέπ και ακολούθως στην Άγκυρα ή την Κωνσταντινούπολη όπου με αεροπλάνο πηγαίνουν στο Αζερμπαϊτζάν. Αυτή τη στιγμή στο Αζερμπαϊτζάν βρίσκονται 1.000 Σύριοι. Σύμφωνα με τον διοικητή τους έχουν χαθεί 60 άτομα, ενώ ο μισθός τους είναι 1.000 ευρώ το μήνα.
Διαβάστε ακόμη
Το νέο άνοιγμα Ζελένσκι στις ΗΠΑ για το Ουκρανικό και οι αιχμές για την Ευρώπη – Σκληρές διαπραγματεύσεις στο Μαϊάμι
Ανυποχώρητοι οι αγρότες : Τα σχέδια για τις γιορτές – Αποφασισμένοι για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων
Αναφορές για πάνω από 500 διαγραμμένες σελίδες από τα αρχεία Έπσταϊν - Σφοδρή πολιτική σύγκρουση για τις νέες αποκαλύψεις
«Δε θέλω να με πλησιάσει ποτέ»: Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Νίκου Παππά θα καταθέσει ο Νίκος Γιαννόπουλος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



