Κορονοϊός: Ετών 104, βετεράνος του Παγκοσμίου Πολέμου νίκησε τον ιό και έκανε γενέθλια
Ο Γούτεν είχε υπηρετήσει ως στρατιώτης του αμερικανικού στρατού στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και πριν από λίγες ημέρες νίκησε τη μάχη με τον κορονοϊό στα 104🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τα 104α γενέθλιά του γιόρτασε στο σπίτι του στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ ένας βετεράνος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ο οποίος πριν από λίγες μόλις ημέρες βρέθηκε νικητής και στη μάχη εναντίον του κορονοϊού. Πρόκειται για τον Μέιτζορ Γούτεν, ο οποίος στις 24 Νοεμβρίου εισήχθη στο νοσοκομείο προσβεβλημένος από τον κορονοϊό. Τελικά ο Γούτεν ξεπέρασε την επικίνδυνη νόσο και επέστρεψε στο σπίτι του την περασμένη Τετάρτη, στις 2 Δεκεμβρίου.
Ο Γούτεν είχε υπηρετήσει ως στρατιώτης του αμερικανικού στρατού στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, όπως και τρεις αδελφοί του, ο ένας εκ των οποίων έχασε τότε και τη ζωή του. Επιστρέφοντας στο σπίτι του ο βετεράνος Γούτεν δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου που τον φρόντισε.
Οι αγρότες άνοιξαν τις σήραγγες των Τεμπών - Απέτισαν φόρο τιμής στο σημείο της τραγωδίας
Ιστορική συνάντηση Μητσοτάκη-Αμπάς στη Ραμάλα: «Σταθερά υπέρ της λύσης των δύο κρατών η Ελλάδα»
Σπαρακτική επιστολή εκπαιδευτικού: «Ο εισαγγελέας σε έστειλε να περάσεις Χριστούγεννα στο νοσοκομείο - Είναι ντροπή»
Σε αμόκ πελάτισσα γυμναστηρίου στις ΗΠΑ: Χτυπούσε και κυνηγούσε υπάλληλο που της έλεγε να κάνει ησυχία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



