Κορονοϊός: Οι νεκροί από την πανδημία στη Γαλλία ξεπέρασαν τους 60.000
Με βάση τα δεδομένα που ανακοινώθηκαν την Παρασκευή, καταγράφηκαν 610 νέοι θάνατοι μέσα σε 24 ώρες, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων στα 60.229 από τον περασμένο Μάρτιο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι νεκροί από την πανδημία του νέου κορονοϊού στη Γαλλία ξεπέρασαν σήμερα, για πρώτη φορά, το ψυχολογικό όριο των 60.000, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας. Οι υγειονομικές Αρχές ανησυχούν εδώ και πολλές ημέρες ότι η πανδημία θα επανακάμψει δριμύτερη, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Με βάση τα δεδομένα που ανακοινώθηκαν την Παρασκευή, καταγράφηκαν 610 νέοι θάνατοι μέσα σε 24 ώρες, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων στα 60.229 από τον περασμένο Μάρτιο. Τα νέα κρούσματα ανέρχονται σε 15.674, αριθμός μειωμένος σε σύγκριση με την Παρασκευή (18.254) αλλά υψηλότερος σε σχέση με την περασμένη Παρασκευή, όταν είχαν πέσει στα 13.406.
«Υπάρχει ένα νήπιο»: Η πιο ανατριχιαστική από τις χιλιάδες φωτογραφίες του Έπσταϊν και η καταγγελία του '96
«Χριστουγεννιάτικος κλοιός»: Διπλασιασμός περιπολιών και προσαγωγή «οποιουδήποτε κινείται ύποπτα» - Το σχέδιο της ΕΛΑΣ
Αγρότες: Χριστούγεννα στα μπλόκα με ανοιχτούς δρόμους - Ποιες ώρες ανοίγουν τα διόδια το Σαββατοκύριακο
«Καλησπέρα στον κανέναν»: Άδεια η αίθουσα στη συνέντευξη Τύπου του Σπανούλη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



