ΗΠΑ: O Tζο Μπάιντεν και η Κάμαλα Χάρις τιμούν τους νεκρούς του κορονοϊού με κεριά στα χέρια
Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγής και οι καμπάνες θα ηχήσουν 400 φορές στο Τζόρτζταουν σε ένα συμβολικό φόρο τιμής στους νεκρούς του κορονοϊού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
![Τζο Μπάιντεν - Κάμαλα Χάρις/Copyright: AP Images](http://cdn.ethnos.gr/imgHandler/875/fe721d53-c325-4b51-9eb3-6da4aa29ed97.jpg)
Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν και η εκλεγμένη αντιπρόεδρος Κάμαλα Χάρις σχεδιάζουν να τιμήσουν τους σχεδόν 400.000 Αμερικανούς που έχασαν τη ζωή τους από κορονοϊό σε μια τελετή που έχουν διοργανώσει στην Ουάσιγκτον.
Πρόκειται για την πρώτη ομοσπονδιακή εκδήλωση για την απότιση φόρου τιμής στα θύματα της πανδημίας και θα πραγματοποιηθεί την τελευταία ημέρα της προεδρίας του Ντόναλντ Τραμπ. Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγής και οι καμπάνες θα ηχήσουν 400 φορές στο Τζόρτζταουν σε ένα συμβολικό φόρο τιμής στους νεκρούς της Covid-19.
Η επιμνημόσυνη τελετή που διοργανώνει η επερχόμενη κυβέρνηση είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 17:15 τοπική ώρα (00:15 ώρα Ελλάδας) στο Μνημείο του Λίνκολν. Τις τελευταίες επτά ημέρες, η χώρα καταγράφει κατά μέσο όρο περισσότερες από 200.000 νέες περιπτώσεις μόλυνσης και 3.220 θανάτους καθημερινά.
Εξαφάνιση Βασίλη Καλογήρου: Τραγικό τέλος στο θρίλερ – Αναγνωρίστηκε η σορός του – Τα αναπάντητα ερωτήματα
Συντριβή αεροσκάφους στο Τορόντο: Βρέθηκε αναποδογυρισμένο στο διάδρομο προσγείωσης - Τουλάχιστον 8 τραυματίες
Πρόγνωση Μαρουσάκη: Πολική κακοκαιρία προ των πυλών με θερμοκρασίες έως -16 (χάρτης)
Μέσα στο 2025 η κυκλοφορία της πέμπτης και τελευταίας σεζόν του Stranger Things
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr