Γαλλία: Νεκροί ανασύρθηκαν οι δύο πιλότοι του Mirage 2000D
Συνετρίβη στα δυτικά της χώρας την Τετάρτη και οι πιλότοι αγνοούνταν. Τώρα μένει να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι δύο πιλότοι του μαχητικού Mirage 2000D που συνετρίβη την Τετάρτη στην γαλλική επαρχία Ιούρα, ανασύρθηκαν νεκροί, ανακοίνωσε την Πέμπτη η υπουργός Αμυνας της Γαλλίας, Φλοράνς Παρλί.
"Οι επιχειρήσεις έρευνας του Mirage 2000D, που εξαφανίστηκε από τις οθόνες των ραντάρ την Τετάρτη το πρωί, δυστυχώς οδήγησαν στην επιβεβαίωση των θανάτων των δύο μελών του πληρώματος, Μπαπτίστ Σιριέ και Οντρι Μισελόν" δήλωσε η Παρλί, σημειώνοντας ότι "οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος μένει να εξακριβωθούν".
Το πρωί της Τετάρτης το αεροσκάφος, που είχε απογειωθεί από την αεροπορική βάση του Νανσί-Οσέ, εξαφανίστηκε από τις οθόνες των ραντάρ ενώ πετούσε πάνω από μια ορεινή περιοχή, ανάμεσα στο Ντουμπ και την Ιούρα.
Διαβάστε ακόμη
Μία ανάσα από την Κρήτη έγινε η ουκρανική επίθεση σε τάνκερ του ρωσικού «σκιώδους» στόλου - Τι δείχνουν τα στοιχεία
Λάρισα: Ασθενοφόρο έπεσε πάνω σε κλούβα της αστυνομίας που είχε κλείσει τον δρόμο - Τραυματίστηκε διασώστης
Φρίκη στη Γερμανία: 61χρονος βίαζε τη ναρκωμένη σύζυγό του και στη συνέχεια αναρτούσε βίντεο στο διαδίκτυο
Εξώδικο του ιδιοκτήτη του Fever στον Γιώργο Μαζωνάκη μετά τις κατηγορίες για οικονομικά οφέλη - Τι καταγγέλλει και τι ζητά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



