Μέρκελ: Φως στην άκρη του τούνελ για τον κορονοϊό
Μετά το Πάσχα, κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απριλίου, εξήγησε η κυρία Μέρκελ, οι οικογενειακοί γιατροί θα έχουν περισσότερα εμβόλια από τα εμβολιαστικά κέντρα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
![ΑP photo](http://cdn.ethnos.gr/imgHandler/875/9b0e0819-7c4c-480b-bda3-c49231cca0d8.jpg)
«Υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ - και θα είναι πολύ λαμπερό», φέρεται να διαβεβαίωσε η Καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ για την προοπτική τέλους της πανδημίας του κορονοϊού, με την πρόοδο των εμβολιασμών.
«Σε αυτόν τον δρόμο σας παρακαλώ να συμμετάσχετε», δήλωσε η Καγκελάριος απευθυνόμενη στα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χριστιανικής Ένωσης (CDU/CSU) και επανέλαβε ότι ο εμβολιασμός είναι η διέξοδος από την κρίση. Τόνισε δε ότι όσο λιγότερα είναι τα κρούσματα του κορονοϊού τόσο πιο γρήγορα θα έχει αποτέλεσμα η διαδικασία ανοσοποίησης του πληθυσμού, ενώ ανέφερε ότι θέλει να αποφευχθεί η υπερφόρτωση των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας.
Μετά το Πάσχα, κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απριλίου, εξήγησε η κυρία Μέρκελ, οι οικογενειακοί γιατροί θα έχουν περισσότερα εμβόλια από τα εμβολιαστικά κέντρα. «Υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ - και το φως θα είναι πιο λαμπερό», φέρεται να είπε.
Σφοδρές βροχές μέχρι το βράδυ: Ποιες περιοχές θα χτυπήσει η κακοκαιρία - «Πολική εισβολή» από την Τρίτη
Η ακρίβεια «πνίγει» την Κωνσταντινούπολη: Το κόστος ζωής αυξήθηκε πάνω από 50% - Τα ενοίκια έφτασαν τιμές Αθήνας
Μεγάλη καταδίωξη στην Αττική Οδό: Κυνηγούσαν μεθυσμένη 34χρονη για 11 χλμ.
Ο Slimane μάγεψε την Αθήνα - Η στιγμή που ερμήνευσε a cappella το «Mon Amour»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr