πΓΔΜ: Πρόωρες εκλογές ζητάει το VMRO-DPMNE
Ο Χριστιάν Μίτσκοσκι ζήτησε την διεξαγωγή πρόωρων βουλευτικών εκλογών στη χώρα, μαζί με τις προεδρικές, που προγραμματίζονται για τα τέλη Απριλίου με αρχές Μαϊου
Ο αρχηγός του μεγαλύτερου κόμματος της αντιπολίτευσης,VMRO-DPMNE Χρίστιαν Μίτσκοσκι επέκρινε την απόφαση της Βουλής για την τροποποίηση του Συντάγματος της πΓΔΜ και κατηγόρησε ως υπεύθυνο γι΄ αυτό τον πρωθυπουργό της χώρας, Ζόραν Ζάεφ.
Παράλληλα, ο Μίτσκοσκι ζήτησε την διεξαγωγή πρόωρων βουλευτικών εκλογών στη χώρα, μαζί με τις προεδρικές, που προγραμματίζονται για τα τέλη Απριλίου με αρχές Μαϊου.
O Χρίστιαν Μίτσκοσκι ανέφερε ότι οι 39 βουλευτές του κόμματός του απείχαν από τη σημερινή συνεδρίαση της Βουλής.
Διαβάστε ακόμη
Πώς προκλήθηκε ο σεισμός στη Μιανμάρ - Γιατί κατέρρευσε ουρανοξύστης 1.000 χλμ μακριά;
«Αυτός ο σταθμάρχης ήταν άπειρος. Είχα προειδοποιήσει»: Νέο συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο από την τραγωδία στα Τέμπη
Νέες διαδηλώσεις για την φυλάκιση του Εκρέμ Ιμάμογλου: «Ποτέ μη χάνετε την ελπίδα - Tο έθνος θα κερδίσει»
Πόσο νερό πρέπει να πίνουμε - Τι κινδύνους έχει η υπερβολική κατανάλωση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr