Βροχή από αράχνες στη Βραζιλία (vid)
Πολύ τρομακτικό, πολύ αηδιαστικό αλλά και πολύ αληθινό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
![Screenshot/Guardian News Youtube Channel](http://cdn.ethnos.gr/imgHandler/875/8b81b179-47f8-44cd-add2-a07101c4170a.jpg)
Παραπονιόμαστε κι εμείς στην Ελλάδα επειδή βρέχει ασταμάτητα τις τελευταίες ημέρες αλλά τι να πουν και οι κάτοικοι της πόλης Μίνας Ζεράις στη Βραζιλία, όπου έβρεξε...αράχνες. Ή, σχεδόν.
Στο βίντεο που ακολουθεί, φαίνονται αράχνες να πέφτουν από τον ουρανό, ωστόσο στην πραγματικότητα πρόκειται για έναν τεραστίων διαστάσεων ιστό που έχουν πλέξει εκατοντάδες αράχνες για να παγιδεύουν τα θηράματά τους.
Επιστήμονες αναφέρουν ότι το είδος αραχνιδών «parawixia bistriata» είναι γνωστό για τον εξαιρετικά λεπτεπίλεπτο ιστό τους, αδιόρατο στο ανθρώπινο μάτι, ο οποίος δημιουργεί την ψευδαίσθηση των «ιπτάμενων» αραχνών.
Διαβάστε ακόμη
Η ΕΕ δεν θα μείνει αμέτοχη: Σχεδιάζει περιορισμούς... τύπου «Τραμπ» σε εισαγωγές τροφίμων
Το ethnos.gr στον Βοτανικό: Η πρόοδος των τελευταίων 10 μηνών, η αλλαγή στο κολυμβητήριο και ο ρεαλιστικός στόχος των εγκαινίων
Αγωνία για 21χρονο τουρίστα στα Χανιά: Χάθηκαν τα ίχνη του στο Φαράγγι της Σαμαριάς
Έρχεται το... «Δεν μου αρέσει» στο Instagram; Θα φαίνεται όταν το πατάμε σε αναρτήσεις;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr