Βολιβία: 22 νεκροί - 37 τραυματίες από σύγκρουση λεωφορείων
Σε ένα τροχαίο δυστύχημα με λεωφορείο τον Δεκέμβριο, στον δρόμο που συνδέει την πρωτεύουσα Λα Πας και την πόλη Ατσακάτσι, είχαν σκοτωθεί 16 άνθρωποι🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δύο λεωφορεία συγκρούστηκαν σε έναν δρόμο με πολλές στροφές το πρωί του Σαββάτου στη Βολιβία, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 22 άνθρωποι και να τραυματιστούν 37, έγινε γνωστό από τις Αρχές.
Σύμφωνα με την αστυνομία, τα δύο λεωφορεία συγκρούστηκαν μετωπικά. Το δυστύχημα συνέβη στον δρόμο που συνδέει το Ορούρο και το Ποτόσι, δύο πόλεις που βρίσκονται σε μεγάλο υψόμετρο, άνω των 3.600 μέτρων. Οι τραυματίες διακομίστηκαν σε τοπικά νοσοκομεία. Ο αριθμός των δυστυχημάτων όπου εμπλέκονται λεωφορεία ολοένα και αυξάνεται στη Βολιβία.
Σε ένα τροχαίο δυστύχημα με λεωφορείο τον Δεκέμβριο, στον δρόμο που συνδέει την πρωτεύουσα Λα Πας και την πόλη Ατσακάτσι, είχαν σκοτωθεί 16 άνθρωποι.
Διαβάστε ακόμη
«Φουντώνει» η παρανομία σε Σπέτσες-Πόρτο Χέλι: Μεγάλος κίνδυνος η ανυπαρξία ή η μη τήρηση του ορίου ταχύτητας στη θάλασσα
Νεκρός άνδρας στην Ομόνοια: Σε «άγνοια» αποδίδει τον καθαρισμό με χλωρίνη ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου
Στο «μικροσκόπιο» το άγριο πάρτι μαύρου χρήματος με τις πιστοποιήσεις ξένων γλωσσών στη Ρόδο - Οι 2 γυναίκες στο επίκεντρο
Σε ποια ατζέντα «επενδύει» η κυβέρνηση: Νέα μέτρα σε … δόσεις και αφήγημα σταθερότητας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr