AKP: Εντός Τουρκίας το Οικόπεδο 7 της κυπριακής ΑΟΖ
Τι δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας σε συνέντευξη Τύπου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο εκπρόσωπος τύπου του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ, Ομέρ Τσελίκ, ισχυρίσθηκε ότι το Οικόπεδο 7 της κυπριακής ΑΟΖ είναι μέσα στην τουρκική υφαλοκρηπίδα,προσθέτοντας ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις θα δώσουν την απαραίτητη απάντηση.
Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου, ο Ομέρ Τσελίκ είπε ότι ο Πορθητής έχει ισχυρή προστασία και συμβουλεύει την Ελλάδα και την ελληνοκυπριακή πλευρά να μην επιχειρήσουν το οτιδήποτε.
Για την πρόθεση της Ελλάδας να αυξήσει τα χωρικά της ύδατα, ο Ομέρ Τσελίκ είπε πως τυχόν τέτοια προσπάθεια από την Ελλάδα «θα λάβει δυνατή απάντηση από την Τουρκία». «Αποτελεί μία πολύ επικίνδυνη προσέγγιση και τους υπενθυμίζω την απόφαση της βουλής το 1995. H Τουρκία δεν θα το επιτρέψει. Τους συμβουλεύουμε να είναι εποικοδομητικοί. Και η πιο μικρή προσπάθεια να γίνει για επέκταση των χωρικών υδάτων, θα δοθεί από την Τουρκία η πιο σκληρή απάντηση», συμπλήρωσε.
Η σιωπή του Μαξίμου για ΟΠΕΚΕΠΕ, η διαλυτική διαφωνία στην ΕΕ για τα ρωσικά κεφάλαια και η περίεργη απάντηση Φάμελλου για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ
ΕΛΤΑ: Λουκέτα δια... μετασχηματισμού και εξυπηρέτηση shop in shop - Ποιο το σχέδιο της κυβέρνησης
«Αλμυρό» το νερό των Αθηναίων: Αυξήσεις στα τιμολόγια προτείνει η ΕΥΔΑΠ - Πώς θα κυμανθούν οι χρεώσεις
Αμετακίνητοι στα μπλόκα οι αγρότες που κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις - Πώς απαντά η κυβέρνηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




