Μπλίνκεν: Αποκορύφωμα ανευθυνότητας η ρητορική Πούτιν για τα πυρηνικά
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν κατήγγειλε σήμερα την "προκλητική ρητορική" του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν για τα πυρηνικά όπλα, ένα "αποκορύφωμα ανευθυνότητας", όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.
Μια τέτοια ρητορική "είναι επικίνδυνη, έρχεται να προστεθεί στους κινδύνους σύγχυσης και πρέπει να αποφευχθεί", υπογράμμισε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες κατέστησαν σαφές στην Ουκρανία ότι θα στηρίξουν τις προσπάθειες του Κιέβου στη διπλωματία με τη Ρωσία, αλλά ήταν δύσκολο να δούμε μια διπλωματική πορεία χωρίς στρατιωτική αποκλιμάκωση, δήλωσε.
Σε ένα σχόλιο που απευθυνόταν στον ρωσικό λαό, ο Μπλίνκεν είπε επίσης ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες γνώριζαν ότι πολλοί από αυτούς δεν ήθελαν να έχουν καμία σχέση με την απόφαση του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν να εισβάλει στην Ουκρανία.
«Υπάρχει ένα νήπιο»: Η πιο ανατριχιαστική από τις χιλιάδες φωτογραφίες του Έπσταϊν και η καταγγελία του '96
«Χριστουγεννιάτικος κλοιός»: Διπλασιασμός περιπολιών και προσαγωγή «οποιουδήποτε κινείται ύποπτα» - Το σχέδιο της ΕΛΑΣ
Αγρότες: Χριστούγεννα στα μπλόκα με ανοιχτούς δρόμους - Ποιες ώρες ανοίγουν τα διόδια το Σαββατοκύριακο
«Καλησπέρα στον κανέναν»: Άδεια η αίθουσα στη συνέντευξη Τύπου του Σπανούλη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



