Οι περαιτέρω κυρώσεις κατά της Ρωσίας και η επιπλέον βοήθεια προς το Κίεβο στην ατζέντα της επικοινωνίας Μπάιντεν – Ζελένσκι
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι και ο αμερικανός ομόλογός του Τζο Μπάιντεν συζήτησαν για επιπλέον αμυντική και οικονομική βοήθεια προς το Κίεβο, καθώς και για τις κυρώσεις σε βάρος της Μόσχας και τα υπό διερεύνηση «εγκλήματα πολέμου» της Ρωσίας, όπως γνωστοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης, 13 Απριλίου, ο πρόεδρος της Ουκρανίας.
Η ανάρτηση στο Twitter
«Συνεχίστηκε ο διάλογος με τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Αποτιμήσαμε τα ρωσικά εγκλήματα πολέμου. Συζητήσαμε για πρόσθετο πακέτο αμυντικής και πιθανής μακροοικονομικής βοήθειας. Συμφωνήσαμε να ενισχύσουμε τις κυρώσεις», έγραψε ο Ζελένσκι σε ανάρτησή του στο Twitter. Η Ρωσία αρνείται τις κατηγορίες για εγκλήματα πολέμου στην Ουκρανία.
Продовжив постійний діалог з @POTUS. Дали оцінку російським воєнним злочинам. Обговорили додатковий пакет оборонної та можливої макрофінансової підтримки 🇺🇦. Домовилися про посилення санкцій.
— Volodymyr Zelenskyy / Володимир Зеленський (@ZelenskyyUa) April 13, 2022
«Μυρίζει μπαρούτι» στη Μέση Ανατολή: Με τι όπλα θα μπορούσε να χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν - Τα σενάρια για τους στόχους
Πώς οι αγρότες άναψαν το «πράσινο φως» στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Πότε αναμένεται να γίνει
Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»
Σοκαριστικό βίντεο με on air σεξουαλική επίθεση του Χούλιο Ιγκλέσιας σε παρουσιάστρια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



