Απίστευτα πράγματα στην Τουρκία: Έβαλαν αντικλεπτικά σε γάλα και τυρί στα σούπερ μάρκετ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Από το κακό προς το χειρότερο φαίνεται πως πάει η τουρκική οικονομία, καθώς τιμές στα είδη πρώτης ανάγκης να είναι στα ύψη και τις επιχειρήσεις να φοβούνται για κλοπές, από τη στιγμή που ο κόσμος δυσκολεύεται να ψωνίσει.
Σοκ προκαλεί μάλιστα μια είδηση, όπως ανέφερε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη Μανώλης Κωστίδης, καθώς στα σούπερ μάρκετ προσπαθούν να αποτρέψουν τις πιθανές κλοπές βάζοντας αντικλεπτικά στα προϊόντα. Συγκεκριμένα, έβαλαν αντικλεπτικά στο γάλα και στο τυρί. Στο παρελθόν αντικλεπτικά υπήρχαν στα αλκοολούχα ποτά και πρόσφατα στο βρεφικό γάλα. Ο βασικός μισθός στην Τουρκία αντιστοιχεί σε περίπου 215 ευρώ, ενώ το μπουκάλι γάλα υπολογίζεται στα 2 ευρώ περίπου.
Παράλληλα, και σε άλλα προϊόντα το κόστος παρασκευής τους έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, με αποτέλεσμα οι παραγωγοί να σκέφτονται να αλλάξουν τα βασικά συστατικά που χρησιμοποιούν. Για παράδειγμα, οι παραγωγοί σκέφτονται να βάζουν στον μπακλαβά καρύδι αντί για φιστίκι, καθώς είναι πανάκριβο.
Επιμένουν για «Χριστούγεννα στους δρόμους» οι αγρότες – Τα νέα μπλόκα και τα «ανοιχτά» διόδια
Eπικοινωνία Τραμπ-Στάρμερ για το Ουκρανικό: Τα «αγκάθια» των διαπραγματεύσεων στο Μαϊάμι
«Θα μπορούσαν να είχαν γλιτώσει πάνω από 1.000 θύματα»: Το FBI «έθαψε» καταγγελία του 1996 για κακοποίηση ανηλίκων στην υπόθεση Επστάιν
Τρομερός ΠΑΟΚ «πάτησε» τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα! 2-0 αντί 5-0 λόγω Κότσαρη!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



