Αθωώθηκε ο Μπερλουσκόνι για την υπόθεση «Μπούγκα μπούγκα»: Τον κατηγορούσαν για δωροδοκία
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το δικαστήριο του Μιλάνου αθώωσε σήμερα τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και άλλα 27 άτομα για την κατηγορία δωροδοκίας και χρηματισμού, με στόχο την ψευδομαρτυρία.
Η υπόθεση αφορούσε την γνωστή υπόθεση "Μπούγκα μπούγκα" και φερόμενη προσπάθεια του Καβαλιέρε, σύμφωνα με τους εισαγγελείς, να χρηματίσει σειρά νέων γυναικών με στόχο να καταθέσουν ότι επρόκειτο μόνον για απλά δείπνα, χωρίς καταβολή χρημάτων και σεξουαλικές συνευρέσεις.
Με την σημερινή απόφαση αθωώθηκε και η πρωταγωνίστρια των δείπνων αυτών, η Καρίμα Ελ Μαχρούγκ, μαζί με άλλες 20 νέες γυναίκες
Η εισαγγελία του Μιλάνου είχε ζητήσει την καταδίκη του Μπερλουσκόνι σε έξι χρόνια κάθειρξη και την καταβολή σχεδόν 11 εκατομμυρίων ευρώ.
"Πρόκειται για πληρέστερη αθώωση, έπειτα από άλλες δύο δικαστικές αποφάσεις με ίδιο περιεχόμενο, είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι", δήλωσαν οι συνήγοροι υπεράσπισης του "Καβαλιέρε".
Στόχος του Τραμπ μια εκεχειρία στην Ουκρανία μέχρι το Πάσχα - Οι κρίσιμες αποφάσεις
Θρίλερ με τον νεκρό άστεγο σε εστιατόριο: Βίντεο από τη στιγμή που υπάλληλοι τον αφήνουν στο πεζοδρόμιο
Η Γαλλία δίνει άλλα 2 δισ. ευρώ στην Ουκρανία: Οι δηλώσεις Μακρόν - Ζελένσκι στο Παρίσι
Η παγκόσμια ισότητα των φύλων θέλει 134 χρόνια για να επιτευχθεί: «Άλμα» 20 θέσεων για την Ελλάδα - Πού χωλαίνει ακόμα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr