Τραμπ: Διαπραγματευόμαστε την επιστροφή ομήρων από το εξωτερικό
«Αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη κάποιες διαπραγματεύσεις. Δεν θα σας πω πού, διότι δεν θέλουμε να πάνε στράφι», δήλωσε🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι οι ΗΠΑ διεξάγουν διαπραγματεύσεις σε μια προσπάθεια να πετύχουν την απελευθέρωση Αμερικανών πολιτών που κρατούνται όμηροι σε χώρες του εξωτερικού, απέφυγε, εντούτοις, να διευκρινίσει σε ποιες ακριβώς χώρες.
Ο Ρεπουμπλικανός έκανε αυτήν τη δήλωση στον Λευκό Οίκο, ενώ υποδεχόταν τον Ντάνι Μπερτς, έναν Αμερικανό πρώην όμηρο, ο οποίος, σύμφωνα με τον Τραμπ, επανενώθηκε με την οικογένειά του τον περασμένο μήνα, έπειτα από 18 μήνες αιχμαλωσίας στην Υεμένη.
«Αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη κάποιες διαπραγματεύσεις. Δεν θα σας πω πού, διότι δεν θέλουμε να πάνε στράφι» είπε ο μεγιστάνας σε δημοσιογράφους.
«Μου αρέσει πολύ να το κάνω, διότι αγαπώ το τελικό αποτέλεσμα. Αυτό είναι το τελικό αποτέλεσμα: ένας ευτυχισμένος άνδρας με μια ευτυχισμένη οικογένεια».
ΕΥΔΑΠ: Οριζόντιες αυξήσεις στο πάγιο εν μέσω λειψυδρίας - Το νέο τιμολόγιο και οι αντιφάσεις του
Το αγροτικό πιέζει τη ΝΔ: Ανησυχία για την περιφέρεια και το «βαρύ» της κλίμα - Τα μηνύματα των δημοσκοπήσεων
Πανάκριβο το φετινό εορταστικό τραπέζι: Πόσα παραπάνω θα πληρώσουμε στο ρεβεγιόν - Οι μεγαλύτερες αυξήσεις
Ιδού η Ρόδος ιδού και ο σουλτάνος… Οι Ιππότες λυγίζουν από τον Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




