Η συγκλονιστική στιγμή που μωράκι απεγκλωβίζεται από όχημα εν μέσω καύσωνα - Το διέσωσε ο πατέρας του
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η στιγμή που πατέρας έσπασε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου του για να σώσει το μωρό του από τον καύσωνα -που «σφυροκοπεί» πάνω από 300 εκατ. Αμερικανούς- καταγράφηκε σε βίντεο που συγκλονίζει.
Στο βίντεο φαίνεται ένας άνδρας να προσπαθεί επανειλημμένα να σπάσει το τζάμι με λοστό ώστε να απεγκλωβίσει ένα βρέφος από όχημα σε πάρκινγκ στο Άρλιγκτον του Τέξας. Τότε, ένας άλλος άνδρας έσπευσε να βοηθήσει.
Αργότερα, φαίνεται μία γυναίκα να έχει μπει μέσα στο αυτοκίνητο και να περνάει το παιδί μέσα από το τζάμι, δίνοντάς το σε έναν από τους δύο άνδρες, που φαίνεται να είναι ο πατέρας του.
Η αστυνομία δήλωσε πως οι γονείς άφησαν κατά λάθος τα κλειδιά του αυτοκινήτου μέσα στο όχημα περίπου στις 10:30 το πρωί της Τετάρτης. Παρόλο που το μωράκι ταλαιπωρήθηκε, ήταν σε καλή κατάσταση και δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες.
Δεν είναι -προς το παρόν- γνωστό πόση ώρα παρέμεινε μέσα στο όχημα, αλλά η αμερικανική Εθνική Αρχή Οδικής Ασφάλειας προειδοποιεί ότι αρκούν μόνο 10 λεπτά μέχρι η θερμοκρασία στο αυτοκίνητο να αυξηθεί κατά 11,2 βαθμούς Κελσίου και αναφέρει πως η θερμοκρασία του σώματος ενός παιδιού αυξάνεται 3-5 φορές ταχύτερα από αυτή του ενήλικα.
Οι αγρότες άνοιξαν τις σήραγγες των Τεμπών - Απέτισαν φόρο τιμής στο σημείο της τραγωδίας
Σύλλογος Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών: Ανακοίνωση χωρίς Καρυστιανού - Απάντηση με αιχμές για την έρευνα του ΣΔΟΕ
Σπαρακτική επιστολή εκπαιδευτικού: «Ο εισαγγελέας σε έστειλε να περάσεις Χριστούγεννα στο νοσοκομείο - Είναι ντροπή»
Can Can: Τέλος στη συνεργασία με τον Στέφανο Παπαδόπουλο μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση Μαζωνάκη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



