Γάλλος αναρριχητής και φανατικός των extreme sports βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας από τον 68ο όροφο κτιρίου
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την τελευταία του πνοή, άφησε ο αναρριχητής Ρεμί Λουσιντί, πέφτοντας από έναν ουρανοξύστη 68 ορόφων. O 30χρονος, που έγινε γνωστός σκαρφαλώνοντας κτίρια χωρίς άδεια, βρέθηκε απόγευμα της Τετάρτης στον πύργο Tregunter στο Χονκ Κονγκ για να επισκεφτεί - όπως είπε στον θυρωρό - έναν φίλο στον 40ο όροφο. Αργότερα τον είδαν να χτυπά το παράθυρο διαμερίσματος στον 68ο όροφο ζητώντας βοήθεια. Τελικά, εντοπίστηκε η σορός του στην αυλή ενός διαμερίσματος.
Πάνω του είχε γαλλικά χαρτιά και μια κάμερα που χρησιμοποιούσε για να κινηματογραφεί τον εαυτό του σε extreme sports. Οι αρχές θεωρούν ότι ο Λουσιντί έπεσε από το περβάζι ενός ρετιρέ. Η αστυνομία του Χονγκ Κονγκ πιστεύει ότι ο Λουσιντί μπορεί να είχε παγιδευτεί και να αναζητούσε βοήθεια πριν πέσει, ενώ είναι πιθανό με την πτώση του έσπασε έναν σωλήνα παροχής αερίου.
Ο Ρεμί Λουσιντί γεννήθηκε στη Γαλλία, ήταν 30 ετών και στο διαδίκτυο ήταν γνωστός ως «Remi Enigma». Ο λογαριασμός του στο Instagram, @remnigma, χρησίμευε ως οπτικό ημερολόγιο των παράτολμων δραστηριοτήτων του.
Ο ίδιος περιέγραφε τον εαυτό του ως «φωτογράφο» και σε πρόσφατες αναρτήσεις του πόζαρε στην κορυφή ψηλών σκαλωσιών και κτιρίων σε χώρες σε διάφορα μέρη του κόσμου, όπως το Ντουμπάι, η Βουλγαρία και η Γαλλία.
σδ
Ανοίγουν λωρίδες για τους εκδρομείς οι αγρότες - «Δεν θα επιτρέψουμε κίνηση οχημάτων όσο ο δρόμος έχει εμπόδια», η απάντηση της ΕΛΑΣ
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από απόψε: Ποιες περιοχές θα πληγούν - Το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πλακιάς σε Γεωργιάδη: Αν τα βρούμε με την Καρυστιανού θα γίνεις ξανά τηλεβιβλιοπώλης
Νατάσσα Μποφίλιου - Γιάννης Χαρούλης: Ακυρώνεται η παγκόσμια περιοδεία τους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



