Qatar Gate: Ελεύθερος ο Αντόνιο Παντσέρι - Βρισκόταν σε κατ' οίκον περιορισμό
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ελεύθερος από τη βελγική δικαιοσύνη αφέθηκε ο πρωταγωνιστής του σκανδάλου Qatar Gate, Αντόνιο Παντσέρι σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera.
Είχε οδηγηθεί στη φυλακή στις 9 Δεκεμβρίου του 2022 και στις 6 Απριλίου, φέτος, τέθηκε σε κατ' οίκον περιορισμό.
Αναμενόταν να αφεθεί ελεύθερος τον ερχόμενο Δεκέμβριο αλλά η βελγική δικαιοσύνη έκανε δεκτό αίτημα των συνηγόρων υπεράσπισής του.
Σύμφωνα με την Corriere, μόνος όρος που ετέθη στον πρώην ευρωβουλευτή είναι να μη φύγει από το Βέλγιο και να μην έλθει σε επαφή με άλλα πρόσωπα που εμπλέκονται στην όλη υπόθεση.
Λόγω της συνεργασίας του με τις βελγικές δικαστικές αρχές, ο Παντσέρι τον περασμένο Ιανουάριο καταδικάσθηκε σε μόλις έναν χρόνο φυλάκισης.
Διαβάστε ακόμη
Πώς προκλήθηκε ο σεισμός στη Μιανμάρ - Γιατί κατέρρευσε ουρανοξύστης 1.000 χλμ μακριά;
«Αυτός ο σταθμάρχης ήταν άπειρος. Είχα προειδοποιήσει»: Νέο συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο από την τραγωδία στα Τέμπη
Νέες διαδηλώσεις για την φυλάκιση του Εκρέμ Ιμάμογλου: «Ποτέ μη χάνετε την ελπίδα - Tο έθνος θα κερδίσει»
Πόσο νερό πρέπει να πίνουμε - Τι κινδύνους έχει η υπερβολική κατανάλωση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr