Τουρκία: Όσο δεν εκσυγχρονίζεται η Πολεμική Αεροπορία, ο Ερντογάν στρέφεται στη Γαλάζια Πατρίδα και το Ναυτικό
Τα ήρεμα νερά δε σημαίνουν αδράνεια για την Τουρκία, καθώς η Άγκυρα δουλεύει στο background και δίνει βάρος στη βαριά βιομηχανία της χώρας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Το βάρος στην αμυντική βιομηχανία της Τουρκίας πέφτει τώρα στο ναυτικό, μέχρι να υπάρξει εξέλιξη με τα F-16. Κι όσο έχει παγώσει -μένει να δούμε για πόσο- ο εκσυγχρονισμός της πολεμικής αεροπορίας, ο Τούρκος πρόεδρος και ο υπουργός Άμυνας της χώρας φέρνουν στο προσκήνιο ξανά τη Γαλάζια Πατρίδα και την ανάπτυξη του ναυτικού με φρεγάτες, τορπίλες, υποβρύχια κλπ.
«Όποιος κυριαρχεί στις θάλασσες κυριαρχεί στον κόσμο»
Την Παρασκευή (19/01) ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν από τη Γιάλοβα, υπενθύμισε το μότο, «όποιος κυριαρχεί στις θάλασσες κυριαρχεί στον κόσμο» ενώ το Σάββατο, ο Γιασάρ Γκιουλέρ, δίνοντας το εναρκτήριο λάκτισμα για την παραγωγή τριών εγχώριων πυραύλων για το πολεμικό ναυτικό, τόνισε ότι, «οι θάλασσες είναι ο προστάτης και ο πολλαπλασιαστής ισχύος του πεπρωμένου της Τουρκίας».
Μία ισχυρή Τουρκία θέλει να αφήσει ως παρακαταθήκη ο Ερντογάν
Τα ήρεμα νερά δε σημαίνουν αδράνεια για την Τουρκία, καθώς η Άγκυρα δουλεύει στο background και δίνει βάρος στη βαριά βιομηχανία της χώρας. Ο Ερντογάν αυτό θέλει να αφήσει ως παρακαταθήκη. Μία ισχυρή Τουρκία. Δεν έχει σημασία ο πληθωρισμός και ότι, ο λαός, λέει το «νερό - νεράκι». Δε θα θυμάται αυτά η ιστορία, αλλά τα όπλα, τα αυτοκίνητα και τους αστροναύτες στο διάστημα. Έτσι σκέφτεται ο Ερντογάν.
Ανοίγουν λωρίδες για τους εκδρομείς οι αγρότες - «Δεν θα επιτρέψουμε κίνηση οχημάτων όσο ο δρόμος έχει εμπόδια», η απάντηση της ΕΛΑΣ
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από απόψε: Ποιες περιοχές θα πληγούν - Το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πλακιάς σε Γεωργιάδη: Αν τα βρούμε με την Καρυστιανού θα γίνεις ξανά τηλεβιβλιοπώλης
Νατάσσα Μποφίλιου - Γιάννης Χαρούλης: Ακυρώνεται η παγκόσμια περιοδεία τους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



