«Δεν ξέρεις τι σε περιμένει, τρομάζεις» : Η ανατριχιαστική μαρτυρία Ελληνίδας για την ομηρία σε καφέ στην Ολλανδία
Όλα όσα ανέφερε η Ελληνίδα που έζησε τα γεγονότα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Μετά από έξι ώρες έληξε χθες (30/3) η ομηρία σε καφέ στην Ολλανδία, με τους ομήρους να αφήνονται ελεύθεροι, ενώ στη συνέχεια οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη.
Την ίδια στιγμή, ερευνώνται τόσο τα κίνητρά του, όσο και η ψυχική του κατάσταση, γιατί υπάρχουν αντικρουόμενα στοιχεία.
«Οι Αρχές μας είπαν πως υπάρχει κίνδυνος για εκρηκτικά»
Ωστόσο αίσθηση προκαλεί η μαρτυρία Ελληνίδας στο OPEN που ζει και δραστηριοποιείται στην περιοχή. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «δεν ξέρεις τι σε περιμένει αύριο, τρομάζεις».
Και συνεχίζει λέγοντας: «Οι αρχές μάς ενημέρωσαν ότι πρέπει να μείνουμε μέσα στο σπίτι διότι υπάρχει κίνδυνος για εκρηκτικά. Από εκεί και μετά, είδαμε αστυνομία, ειδικές ομάδες, πυροσβεστική στο σημείο».
«Κατά τις 13:00 το μεσημέρι, μάθαμε ότι κάποια παιδιά αφέθηκαν ελεύθερα και λίγο ύστερα ακολούθησαν και οι άλλοι και ο δράστης συνελήφθη. Φυσικά και φοβάσαι, στα είκοσι μέτρα δίπλα μας είδαμε ξαφνικά κομάντος. Όλα καλά, τα παιδιά δεν έπαθαν τίποτα», επεσήμανε ακόμη.
Ανοίγουν λωρίδες για τους εκδρομείς οι αγρότες - «Δεν θα επιτρέψουμε κίνηση οχημάτων όσο ο δρόμος έχει εμπόδια», η απάντηση της ΕΛΑΣ
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από απόψε: Ποιες περιοχές θα πληγούν - Το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πλακιάς σε Γεωργιάδη: Αν τα βρούμε με την Καρυστιανού θα γίνεις ξανά τηλεβιβλιοπώλης
Νατάσσα Μποφίλιου - Γιάννης Χαρούλης: Ακυρώνεται η παγκόσμια περιοδεία τους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



