Σε τροχαίο ενεπλάκη ο ΥΠΟΙΚ της Γαλλίας: Νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ποδηλάτης
Ο ποδηλάτης φαίνεται πως πέρασε με κόκκινο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Μπρούνο Λεμέρ καθώς χτύπησε με το αυτοκίνητό του έναν ποδηλάτη που είχε περάσει το κόκκινο, σύμφωνα με το AFP.
Πώς έγινε το ατύχημα
Συγκεκριμένα, η κ. Λεμέρ οδηγούσε το προσωπικό του όχημα μετά την αποχώρησή του από το υπουργείο στο Παρίσι το βράδυ της Παρασκευής, όταν «συγκρούστηκε με έναν ποδηλάτη που είχε περάσει με κόκκινο σε μια διασταύρωση στο 6ο διαμέρισμα, λίγο μετά τις 7.30 μ.μ.», ανέφερε μια πηγή από το περιβάλλον του.
Ο ποδηλάτης, υπέστη πιθανότατα κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μεταφέρθηκε από την πυροσβεστική στο νοσοκομείο.
Ο υπουργός δεν τραυματίστηκε στο ατύχημα, σύμφωνα με το περιβάλλον του. «Όπως κάθε πολίτης σε μια τέτοια περίπτωση, απάντησε στις ερωτήσεις της αστυνομίας και πέρασε επιτόπου από αλκοτέστ. Επίσης, υποβλήθηκε σε τεστ για ναρκωτικά. Και τα δύο τεστ ήταν αρνητικά», ανέφερε η ίδια πηγή στο πρακτορείο.
Η διορία που δίνουν οι αγρότες στην κυβέρνηση - Γιατί αλλάζει ο σχεδιασμός με τον αποκλεισμό της Υψηλής Γέφυρας Χαλκίδας
Σύλλογος Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών: Ανακοίνωση χωρίς Καρυστιανού - Απάντηση με αιχμές για την έρευνα του ΣΔΟΕ
Σπαρακτική επιστολή εκπαιδευτικού: «Ο εισαγγελέας σε έστειλε να περάσεις Χριστούγεννα στο νοσοκομείο - Είναι ντροπή»
Can Can: Τέλος στη συνεργασία με τον Στέφανο Παπαδόπουλο μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση Μαζωνάκη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



