Συντριβή ελικοπτέρου Ραΐσι: Ο Χαμενεΐ λέει στους Ιρανούς να μην ανησυχούν για τη χώρα
Η πρώτη του δήλωση μετά τη συντριβή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, κάλεσε σήμερα τους Ιρανούς να «μην ανησυχούν» για τη χώρα, καθώς οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό του ελικοπτέρου που συνετρίβη στο βορειοδυτικό Ιράν, στο οποίο επέβαιναν ο πρόεδρος Εμπραχίμ Ραΐσι και ο υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν.
«Ο ιρανικός λαός δεν θα πρέπει να ανησυχεί, δεν θα υπάρξει αναταραχή» στη χώρα, δήλωσε ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, λέγοντας: «Ελπίζω ο Θεός να φέρει τον πρόεδρο και τους συντρόφους του πίσω στην αγκαλιά του έθνους».
«Προσευχηθείτε όλοι για την υγεία αυτών των υπηρετών», πρόσθεσε σε ομιλία του ενώπιον των οικογενειών μελών των Φρουρών της Επανάστασης, σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο IRNA.
Δεν θα υπάρξει αναστάτωση στις κρατικές υποθέσεις του Ιράν, τόνισε, τέλος, ο αγιατολάχ Χαμενεΐ.
«Στέλνουμε μήνυμα νίκης»: Απέκλεισαν τις σήραγγες των Τεμπών οι αγρότες - Δείτε χάρτη με τα μπλόκα σε όλη τη χώρα
Ηχηρή προειδοποίηση Μαρουσάκη: Δύο τα κύματα κακοκαιρίας μέχρι τα Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά με βαρυχειμωνιά
Σπαρακτική επιστολή εκπαιδευτικού: «Ο εισαγγελέας σε έστειλε να περάσεις Χριστούγεννα στο νοσοκομείο - Είναι ντροπή»
Σε αμόκ πελάτισσα γυμναστηρίου στις ΗΠΑ: Χτυπούσε και κυνηγούσε υπάλληλο που της έλεγε να κάνει ησυχία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



