Al Jazeera: Εγκληματική η έφοδος του Ισραήλ στις εγκαταστάσεις μας στη Ραμάλα
Από την πλευρά του, ο ισραηλινός στρατός ανέφερε σήμερα ότι το γραφείο στη Ραμάλα «χρησιμοποιείτο για υποκίνηση της τρομοκρατίας»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Το καταριανό τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazeera χαρακτήρισε σήμερα «εγκληματική» την έφοδο των ισραηλινών δυνάμεων στα γραφεία του στη Ραμάλα, στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη και την επίδοση μιας διαταγής κλεισίματος διάρκειας 45 ημερών.
Το Al Jazeera «καταδικάζει και καταγγέλλει με σθένος αυτήν την εγκληματική ενέργεια», δήλωσε το δίκτυο σε ένα δελτίο Τύπου, όπου προσέθεσε πως αυτή η «έφοδος» στο γραφείο του και «η κατάσχεση» του εξοπλισμού του δεν αποτελούν «μονάχα μια επίθεση» εναντίον του, «αλλά μια προσβολή της ελευθερίας του Τύπου και των αξιών της δημοσιογραφίας».
Από την πλευρά του, ο ισραηλινός στρατός ανέφερε σήμερα ότι το γραφείο στη Ραμάλα «χρησιμοποιείτο για υποκίνηση της τρομοκρατίας».
Η διαταγή κλεισίματος υπογράφθηκε έπειτα από μια νομική γνωμοδότηση και μια εκτίμηση των υπηρεσιών πληροφοριών, σύμφωνα με τις οποίες «τα γραφεία χρησιμοποιούνταν για υποκίνηση της τρομοκρατίας, για υποστήριξη τρομοκρατικών δραστηριοτήτων και οι εκπομπές του δικτύου έθεταν σε κίνδυνο την ασφάλεια και τη δημόσια τάξη στην περιοχή και στο σύνολο του Κράτους του Ισραήλ», επισήμανε ο ισραηλινός στρατός σε ένα δελτίο Τύπου.
Η Γαλλία βγαίνει μπροστά για την ειρήνη στην Ουκρανία: Οι πρωτοβουλίες Μακρόν για στρατιωτική αυτονομία στην Ευρώπη
«Χτύπημα για την τρομοκράτησή μας»: Τι καταγγέλλει η Μαρία Καρυστιανού μετά τον έλεγχο στα γραφεία του Συλλόγου Θυμάτων των Τεμπών
Από το Χαλιφάτο στο διαδίκτυο: Η «ψηφιακή γενιά των λύκων» και το νέο, τρομακτικό, πρόσωπο του ISIS
Οικογένεια Μπέκαμ: Unfollow στα social media – Νέα ένταση στις σχέσεις με τον Μπρούκλιν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



