Διάταγμα Πούτιν: Διαγράφονται τα χρέη των νεοσύλλεκτων που θα πολεμήσουν στην Ουκρανία
Ο νόμος ισχύει για όλους τους πιθανούς νεοσύλλεκτους εναντίον των οποίων έχουν κινηθεί διαδικασίες είσπραξης οφειλών πριν από την 1η Δεκεμβρίου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν υπέγραψε σήμερα έναν νόμο με βάση τον οποίο θα διαγραφούν τα χρέη των νεοσύλλεκτων που εντάσσονται στον στρατό για να πολεμήσουν στην Ουκρανία, όπως αναφέρει μια ιστοσελίδα της ρωσικής κυβέρνησης.
Ρωσικά πρακτορεία ανέφεραν ότι ο νόμος προβλέπει τη διαγραφή έως και 10 εκατομμυρίων ρουβλίων (95.835 δολάρια) ληξιπρόθεσμων οφειλών για όσους υπογράφουν συμβόλαια με το υπουργείο Άμυνας για να πολεμήσουν στην Ουκρανία για τουλάχιστον ένα χρόνο, αρχής γενομένης από την 1η Δεκεμβρίου.
Ο νόμος ισχύει για όλους τους πιθανούς νεοσύλλεκτους εναντίον των οποίων έχουν κινηθεί διαδικασίες είσπραξης οφειλών πριν από την 1η Δεκεμβρίου.
Η Ρωσία προσπαθεί να στρατολογήσει περισσότερους άνδρες, προσφέροντας ολοένα και μεγαλύτερες αμοιβές, σε ορισμένες περιπτώσεις πολλαπλάσιες του μέσου μισθού, σε όσους είναι πρόθυμοι να πολεμήσουν στην Ουκρανία.
Η τακτική αυτή επέτρεψε στον στρατό να αυξήσει το ανθρώπινο δυναμικό του στην περιοχή των συγκρούσεων, αποφεύγοντας παράλληλα άλλον έναν γύρο γενικής επιστράτευσης, κάτι που προκάλεσε μαζική έξοδο από τη Ρωσία τον Σεπτέμβριο του 2022.
Στην αντεπίθεση οι αγρότες για τους κλειστούς δρόμους: Καταγγέλλουν «εντολή Μαξίμου» στην ΕΛΑΣ - Τα τρία αιτήματά τους
Η απίστευτη ιστορία συνταξιούχου σε κοντέινερ - Σεισμόπληκτος και πλημμυροπαθής του Daniel ζει χωρίς ρεύμα επί 6 μήνες
Νεκρό βρέφος στην Αθήνα: «Αν είναι αυτό που υποψιάζομαι, θα τον βάλω στο χώμα» - Οργή της γιαγιάς κατά του πατέρα
«Η χρονιά του χταποδιού»: Πώς η κλιματική αλλαγή οδήγησε στην αύξησή του στην Αγγλία και τι σημαίνει αυτό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



