Φιλιππίνες: Παρανάλωμα έγινε η μεγαλύτερη παραγκούπολη της Μανίλα - Συνταρακτικό βίντεο
8.000 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από την περιοχή λόγω της φωτιάς🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στη μεγαλύτερη παραγκούπολη στη Μανίλα των Φιλιππίνων, με αποτέλεσμα να καούν χιλιάδες σπίτια και να μείνουν άστεγες 2.000 οικογένειες. Εικόνες δείχνουν την τεράστια καταστροφή που προκλήθηκε ενώ οι αρχές ξεκίνησαν έρευνες για τα αίτια της φωτιάς.
Υπολογίζεται πως 8.000 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από την περιοχή λόγω της φωτιάς
Σύμφωνα με το CNN, οι φωτιές στις φτωχογειτονιές της Μανίλα συχνά πυροδοτούνται από ελαττωματικά ηλεκτρικά καλώδια ή φιάλες αερίου.
Η Isla Puting Bato βρίσκεται στην περιοχή Tondo, η οποία είναι η μεγαλύτερη παραγκούπολη της πρωτεύουσας των Φιλιππίνων και φιλοξενεί περίπου 654.220 ανθρώπους. Πολλοί ζουν σε παράγκες που βρίσκονται σε πυκνοκατοικημένους δρόμους, κοντά στο πολυσύχναστο εμπορικό λιμάνι.
Οι αγρότες άνοιξαν τις σήραγγες των Τεμπών - Απέτισαν φόρο τιμής στο σημείο της τραγωδίας
Σύλλογος Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών: Ανακοίνωση χωρίς Καρυστιανού - Απάντηση με αιχμές για την έρευνα του ΣΔΟΕ
Σπαρακτική επιστολή εκπαιδευτικού: «Ο εισαγγελέας σε έστειλε να περάσεις Χριστούγεννα στο νοσοκομείο - Είναι ντροπή»
Can Can: Τέλος στη συνεργασία με τον Στέφανο Παπαδόπουλο μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση Μαζωνάκη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



