Πόλεμος στη Γάζα: Στους 47.283 οι νεκροί
Τι ανακοινώθηκε🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το υπουργείο Υγείας της Χαμάς ανακοίνωσε σήμερα νέο απολογισμό με τουλάχιστον 47.283 νεκρούς στον πόλεμο στη Λωρίδα της Γάζας καθώς εντοπίζονται πτώματα κάτω από τα χαλάσματα.
Την Κυριακή τέθηκε σε ισχύ εκεχειρία μεταξύ του Ισραήλ και της ισλαμιστικής οργάνωσης στο παλαιστινιακό θύλακα όπου το νοσοκομειακό σύστημα έχει διαλυθεί από τους 15 μήνες συγκρούσεων και βομβαρδισμών.
Τα λείψανα και τα πτώματα 122 ανθρώπων «έφθασαν στα νοσοκομεία…τις τελευταίες 24 ώρες», δήλωσε το υπουργείο που έκανε επίσης λόγο για «306 τραυματίες».
Διευκρίνισε ότι τα 120 μεταξύ αυτών «εντοπίστηκαν κάτω από τα χαλάσματα» χωρίς να δίδονται λεπτομέρειες για τους υπόλοιπους δύο νεκρούς.
Από την ημέρα που τέθηκε σε ισχύ η εκεχειρία, Παλαιστίνιοι έχουν χάσει τη ζωή τους υποκύπτοντας στα τραύματά τους.
Συνολικά 111.472 τραυματίες έχουν καταγραφεί στο παλαιστινιακό έδαφος από την έναρξη το πολέμου στις 7 Οκτωβρίου του 2023, ημέρα της πρωτοφανούς επίθεσης της Χαμάς στο Ισραήλ.
Επίθεση από drones δέχθηκαν δύο ελληνόκτητα δεξαμενόπλοια στη Μαύρη Θάλασσα
Η μεγαλύτερη αιματοχυσία στην ιστορία του Ιράν; Τρομακτικές εκτιμήσεις για τους νεκρούς
Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Εμφανίστηκε ο άνδρας που συνομιλούσε μαζί της - Στου Ζωγράφου βρέθηκε η τσάντα της
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε για 25 σερί χρονιά! Δεν έχει σταματήσει να βρίσκει δίχτυα απ' το 2002!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



