Μάλι: Μακελειό με πάνω από 50 νεκρούς σε ενέδρα τζιχαντιστών
Τι συνέβη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τουλάχιστον 50 άνθρωποι σκοτώθηκαν στο Μάλι, κοντά στην πόλη Γκάο, όταν κομβόι οχημάτων με στρατιωτική συνοδεία έπεσε πάνω σε ενέδρα τζιχαντιστών.
Οι τζιχαντιστές επιτέθηκαν στο χωριό Κομπέ, που βρίσκεται 30 χιλιόμετρα μακριά από την Γκάο, με τους ενόπλους να σχετίζονται με το Ισλαμικό Κράτος και την Αλ Κάιντα για πάνω από δέκα χρόνια. Μάλιστα, η δράση τους δεν περιορίζεται στο Μάλι, αλλά μεταφέρεται τόσο στην Μπουρκίνα Φάσο, όσο και στον Νίγηρα.
Η είδηση του χθεσινού (7/2) μακελειού με τους 50 νεκρούς στην Γκάο έγινε γνωστή μετά από δηλώσεις τοπικού αξιωματούχου, αλλά και των κατοίκων της περιοχής.
Διαβάστε ακόμη
Απόλυτη σύγχυση στη διερεύνηση μετά το φιάσκο του ΕΟΔΑΣΑΑΜ: Τι λέει ο Παπαδημητρίου - Τι απαντά ο ERA στο ethnos.gr
Η ολομέτωπη επίθεση Τραμπ στην Κίνα, τα «ρέστα» ΕΕ με 25% δασμούς προς τις ΗΠΑ και η παγκόσμια οικονομία σε τεντωμένο σχοινί
Επιχείρηση… φυγή προς τα εμπρός για την κυβέρνηση: Πώς αντιμετωπίζει τα ανοιχτά μέτωπα - Σε ποια ατζέντα «ποντάρει»
Οι εσωκομματικές γκρίνιες και η μάχη της δημοσκοπικής αντοχής στο ΠΑΣΟΚ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr