Γάζα: Η Χαμάς δηλώνει έτοιμη να απελευθερώσει όλους τους ομήρους στην επόμενη φάση της εκεχειρίας
«Δια μιας και όχι κατά στάδια», δήλωσε αξιωματούχος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Χαμάς δηλώνει έτοιμη να απελευθερώσει δια μιας όλους τους εναπομείναντες ομήρους κατά την δεύτερη φάση της εκεχειρίας ανάμεσα στην οργάνωση και το Ισραήλ έπειτα από 15 μήνες σύγκρουσης.
«Γνωστοποιήσαμε στους μεσολαβητές ότι η Χαμάς είναι έτοιμη να απελευθερώσει όλους τους ομήρους δια μισς κατά την διάρκεια της δεύτερης φάσης της συμφωνίας, παρά κατά στάδια όπως κατά την πρώτη φάση», δήλωσε ο Ταχάρ αλ-Νούνου, αξιωματούχος της Χαμάς.
Η ανταλλαγή ομήρων και κρατούμενων το Σάββατο
Έξι Ισραηλινοί όμηροι πρόκειται να απελευθερωθούν το Σάββατο, μετά τον επαναπατρισμό, αύριο πτωμάτων τεσσάρων ομήρων, μεταξύ των οποίων, σύμφωνα με το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα, εκείνα των δυο τελευταίων παιδιών που κρατούσε.
Η οικογένεια των 5 ετών Αριέλ, 2 ετών Κφιρ και της μητέρας τους, της Σίρι Μπίμπας, ανακοίνωσε, πως δεν έχει λάβει καμιά «επίσημη επιβεβαίωση» πως έχουν αποβιώσει.
Σε ανακοίνωσή τη, η Χαμάς γνωστοποίησε την απόφασή της «να παραδώσει τέσσερα πτώματα» αύριο Πέμπτη, «ανάμεσα στα οποία (αυτά) της οικογένειας Μπίμπας», σε αντάλλαγμα για την αποφυλάκιση των Παλαιστινίων κρατουμένων, στο πλαίσιο της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός.
Δολοφονία στο Χαλάνδρι: Τη φρουρά του Μοσχούρη αναζητά η ΕΛΑΣ - Πιθανή η εμπλοκή των δραστών και σε άλλες εκτελέσεις
Τραμπ για Ζελένσκι: «Δεν έχει υπογράψει τη συμφωνία για τα ορυκτά»
Ποιοι θα βρίσκονται στο νέο Κονκλάβιο που θα εκλέξει τον νέο Πάπα – Το παρασκήνιο και οι συμμαχίες
Copa del Rey: Η Ρεάλ Μαδρίτης σκέφτεται να μην κατέβει στον τελικό κυπέλλου με την Μπαρτσελόνα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr