Κούβα: Ολόκληρη η χώρα βυθισμένη στο σκοτάδι
Εκτεταμένη διακοπή ηλεκτροδότησης στο σκοτάδι μεγάλο τμήμα της χώρας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο σκοτάδι έχει βυθιστεί μεγάλο τμήμα της Κούβας, καθώς αναφέρονται διακοπές ηλεκτροδότησης στην πρωτεύουσα Αβάνα και σε αρκετές περιοχές της νησιωτικής χώρας.
Οι αρχές διερευνούν τα αίτια του μπλακάουτ και την έκταση της βλάβης στο δίκτυο διανομής ηλεκτρικής ενέργειας.
Οι χρόνιες βλάβες του δικτύου παραγωγής και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, οι υποδομές του οποίου είναι σε κακή κατάσταση, είχαν πυροδοτήσει μεγάλες αντικυβερνητικές διαδηλώσεις τον Ιούλιο του 2021. Η Κούβα βιώνει τη χειρότερη οικονομική κρίση των τελευταίων 30 ετών: αντιμετωπίζει ελλείψεις τροφίμων και φαρμάκων και ραγδαία αυξανόμενο πληθωρισμό.
Διαβάστε ακόμη
Η σιωπή του Μαξίμου για ΟΠΕΚΕΠΕ, η διαλυτική διαφωνία στην ΕΕ για τα ρωσικά κεφάλαια και η περίεργη απάντηση Φάμελλου για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ
ΕΛΤΑ: Λουκέτα δια... μετασχηματισμού και εξυπηρέτηση shop in shop - Ποιο το σχέδιο της κυβέρνησης
«Αλμυρό» το νερό των Αθηναίων: Αυξήσεις στα τιμολόγια προτείνει η ΕΥΔΑΠ - Πώς θα κυμανθούν οι χρεώσεις
Αμετακίνητοι στα μπλόκα οι αγρότες που κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις - Πώς απαντά η κυβέρνηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




