Σειρήνες συναγερμού και εκρήξεις στο Κίεβο μετά τη συνομιλία Πούτιν-Τραμπ
Οι Αρχές του Κίεβου κάλεσαν τους κατοίκους να μπουν στα καταφύγια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σειρήνες συναγερμού και εκρήξεις ακούστηκαν σήμερα το βράδυ στο Κίεβο, σύμφωνα με δημοσιογράφους του Γαλλικού Πρακτορείου, μετά την ανακοίνωση του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν ότι δέχεται την 30ήμερη παύση των επιθέσεων στις ενεργειακές υποδομές της χώρας.
Οι Αρχές του Κίεβου κάλεσαν τους κατοίκους να μπουν στα καταφύγια λόγω του κινδύνου ρωσικής αεροπορικής επίθεσης, ενώ δημοσιογράφοι του AFP άκουσαν εκρήξεις.
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν δέχτηκε μια εκεχειρία σε ό,τι αφορά τις ενεργειακές υποδομές στην Ουκρανία στο τέλος της τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ, αλλά δεν συμφώνησε σε μια πλήρη κατάπαυση του πυρός.
Διαβάστε ακόμη
Νέος γύρος συνομιλιών για την Ουκρανία στο Μαϊάμι: «Η Ουάσιγκτον πρότεινε συνάντηση με Κίεβο και Μόσχα» αποκάλυψε ο Ζελένσκι
Πώς δρούσε το κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολεία – Βασανιστήρια σε όσους δεν υπάκουαν σε εντολές
«Έμπνευση για εκατομμύρια ανθρώπους»: Πρώτη πτήση στο διάστημα από άτομο σε αναπηρικό αμαξίδιο
Υποψήφιος ξανά για το Hall of Fame ο Παναγιώτης Γιαννάκης – Ποιοι άλλοι προτείνονται
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



