Σεισμός 5 βαθμών στη Νατάνζ του Ιράν – Ανησυχία για τον πυρηνικό σταθμό
Οι πρώτες πληροφορίες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σεισμός μεγέθους 5 βαθμών σημειώθηκε σήμερα στην περιοχή της Νατάνζ, στην κεντρική περιφέρεια Ισφαχάν του Ιράν, όπου βρίσκεται ένας σημαντικός πυρηνικός σταθμός, όμως ο οργανισμός πυρηνικής ενέργειας της χώρας δήλωσε πως οι εγκαταστάσεις του σταθμού δεν έχουν επηρεαστεί, ανέφεραν κρατικά ΜΜΕ.
«Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις στη Νατάνζ έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην επηρεάζονται ακόμη και από πολύ ισχυρότερους σεισμούς», δήλωσε σε κρατικά ΜΜΕ ο εκπρόσωπος του Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας του Ιράν Μπεχρούζ Καμαλβαντί.
Σύμφωνα με ΜΜΕ, δεν υπήρξαν απώλειες από τον σεισμό, όμως ένα ιστορικό καραβανσαράι (κατάλυμα για τους ταξιδιώτες και για τα υποζύγια των καραβανιών) στην παλιά αγορά της Νατάνζ ισοπεδώθηκε και μερικά παλιά κτήρια υπέστησαν ζημιές.
Τα επόμενα βήματα μετά τη συμφωνία για κατάπαυση πυρός στη Μαύρη Θάλασσα – Ο φόβος του Κιέβου και οι δεύτερες σκέψεις για την Μόσχα
Ξεχειλίζει η οργή στην Τουρκία: Έκτη συνεχόμενη νύχτα διαδηλώσεων - Πάνω από 1.100 συλλήψεις
Νέα ηχητικά ντοκουμέντα από τα Τέμπη: Αποφεύχθηκε σύγκρουση λίγο πριν την τραγωδία
Καθιερώνεται έλεγχος φύλου στους αγώνες γυναικών στον στίβο -Τι αποφάσισε η Παγκόσμια Ομοσπονδία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr