Ερντογάν: Δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ την κοινή λογική
«Οι δήμοι μας θα υπηρετήσουν τον λαό τους γνωρίζοντας τι είναι σωστό»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

«Ό,τι και να κάνει η αντιπολίτευση, δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ την κοινή λογική, την υπομονή και την ηρεμία. Οι δήμοι μας δεν θα πλευρίσουν τη διαφθορά, οι δήμοι μας δεν θα πλευρίσουν την αδικία» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την ώρα μάλιστα που ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης βρίσκεται στο δικαστικό μέγαρο και ανακρίνεται με την απόφαση για εμπλοκή στην τρομοκρατία να αναμένεται τις επόμενες ώρες.
«Οι δήμοι μας θα υπηρετήσουν τον λαό τους γνωρίζοντας τι είναι σωστό»
Συγκεκριμένα, ο Ερντογάν ανέφερε: «Ό,τι και να κάνει η αντιπολίτευση, δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ την κοινή λογική, την υπομονή και την ηρεμία. Οι δήμοι μας δεν θα πλευρίσουν τη διαφθορά, οι δήμοι μας δεν θα πλευρίσουν την αδικία. Οι δήμοι μας θα υπηρετήσουν τον λαό τους γνωρίζοντας τι είναι σωστό, τι είναι αλήθεια. Ενώ προσπαθούμε να καλλιεργήσουμε την ειρήνη για το εσωτερικό μέτωπο του έθνους μας αυτές τις άγιες μέρες, η αντιπολίτευση εργάζεται για το ακριβώς αντίθετο.
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan:
— Candan Sönmez (@candannsonmezz) March 22, 2025
"CHP, bünyesini zehirli bir sarmaşık misali saran bu haramilerden, bu yağmacılarından temizlenmedikçe, siyasi itibarını da, siyasi parti kimliğini de tekrar kazanamaz."#YolsuzEkoSistemÇöktü pic.twitter.com/OB7ny0L5qI
Όπως και πριν, το έθνος μας δεν ανταποκρίθηκε στις προσπάθειες του CHP να εξαπλώσει τη φωτιά από τη Συρία στην Τουρκία.
Τελικά σήμερα αποκάλυψαν τα όσα έγιναν απειλώντας τα ΜΜΕ. Υπάρχει κάτι τέτοιο ως πολιτική; Υπάρχει τέτοια πολιτική; Κάνουν τα πάντα για να δημιουργήσουν ένταση στις πόλεις μας, ειδικά στην Κωνσταντινούπολη»
Και συνέχισε: «Τα κεκτημένα συμφέροντα που επωφελούνται από τους δήμους έχουν εμπλέξει το CHP στη διαφθορά και τη δωροδοκία. Όσον αφορά τα λόγια, όσοι καυχιούνται ότι είναι το κόμμα του Ατατούρκ έχουν εμπιστευτεί την κληρονομιά του Γκαζιού σε κλέφτες».
Συγκλονιστικές εικόνες καταστροφής και απόγνωση σε Μιανμάρ και Ταΐλάνδη - Φόβοι για χιλιάδες νεκρούς
Σοκαριστικός διάλογος αμέσως μετά το δυστύχημα στα Τέμπη: «Δεν θα έστελνα ποτέ τρένο πάνω σε τρένο»
Κυβερνοεπίθεση στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο - Διέρρευσαν προσωπικά δεδομένα 813GB στο dark web
Ατύχημα για τη Μαρίνα Σάττι: Έπαθε διάστρεμμα και κάταγμα - Ακυρώνει την περιοδεία της
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr