Γαλλία: Απέρριψε σε τρία χρόνια 1.200 αιτήσεις για παροχή βίζας ή διαπίστευσης σε Ρώσους πολίτες
Οι απορρίψεις έγιναν για λόγους εθνικής ασφάλειας και ειδικότερα για να εμποδιστεί η εγκατάσταση Ρώσων κατασκόπων και πληροφοριοδοτών στο γαλλικό έδαφος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Γαλλία απέρριψε τα τελευταία τρία χρόνια 1200 αιτήσεις για παροχή βίζας η διαπίστευσης οι οποίες υποβλήθηκαν στα γαλλικά προξενεία στην Ρωσία, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας Le Monde.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι απορρίψεις έγιναν για λόγους εθνικής ασφάλειας και ειδικότερα για να εμποδιστεί η εγκατάσταση Ρώσων κατασκόπων και πληροφοριοδοτών στο γαλλικό έδαφος.
Από τις 1200 αιτήσεις οι 350 αφορούσαν την δυνατότητα κυκλοφορίας μόνο στην Γαλλία. Οι υπόλοιπες αφορούσαν το σύνολο του χώρου Σένγκεν και για την έγκρισή τους ήταν απαραίτητη η συναίνεση όλων των κρατών μελών του.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας, 30 με 40 από αυτές τις αιτήσεις αφορούν την εγκατάσταση Ρώσων διπλωματών, ενώ αρκετές από αυτές αφορούν την εγκατάσταση Ρώσων δημοσιογράφων.
Επί ποδός οι νοσοκομειακοί γιατροί για τα σχέδια να μπουν ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες στο ΕΣΥ
Ενεργοποιήθηκε ο διαγωνισμός για τον τεχνικό σύμβουλο - Τα 62 εκατ. ευρώ και το στοίχημα του «επιτηρούμενου» ΟΣΕ
Η επικοινωνιακή συνάντηση Μητσοτάκη με «πρόθυμους», οι νέες «πόρτες» Γρατσία για λογαριασμό Καρυστιανού και ο Άδωνις ως «λαγός» του Plan B
Όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες - Τι θα κάνουν όσοι παραμένουν στα μπλόκα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



