Σ. Αραβία: Γυναίκες διαμαρτύρονται και φορούν ανάποδα την αμπάγια (pics)
Πραγματοποιούν μια σπάνια διαμαρτυρία ενάντια στον αυστηρό κώδικα ενδυμασίας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι γυναίκες της Σαουδικής Αραβίας αρχίζουν δειλά δειλά να εναντιώνονται στην υποχρεωτική ενδυμασία της αμπάγια και βρήκαν έναν ιδιαίτερο τρόπο για να δείξουν την αντίθεσή τους στην αυστηρή νομοθεσία του κράτους που τις θέλει να φορούν μόνο το συγκεκριμένο μαύρο ρούχο και να καλύπτονται σχεδόν ολοκληρωτικά.
Τι κι αν ο ισχυρός πρίγκιπας μπιν Σαλμαν, τον Μάρτιο, δήλωσε ότι η αμπάγια δεν ήταν υποχρεωτική στο Ισλάμ; Στην πράξη δεν άλλαξε τίποτα στην καθημερινότητα των γυναικών. Έτσι, χρησιμοποιώντας το hashtag "inside-out abaya", δεκάδες γυναίκες στη Σαουδική Αραβία δημοσίευσαν φωτογραφίες τους στο twitter, στις οποίες φαίνονται να φορούν ανάποδα την αμπάγια, πραγματοποιώντας μια σπάνια διαμαρτυρία ενάντια στον αυστηρό κώδικα ενδυμασίας.
Μητσοτάκης για Τέμπη: Θα κριθούμε το 2027 - Ζήσαμε τις πάνω και τις κάτω πλατείες, τη Marfin και είδαμε που οδηγούν αυτά
Τροχαίο στην Πειραιώς: Τα σενάρια που εξετάζονται για το δυστύχημα – Το ταξί έπεσε στη κολόνα χωρίς να φρενάρει
Η απόφαση του ιατροδικαστή ανατρέπει τα δεδομένα στο θάνατο του Τζιν Χάκμαν και της συζύγου του
Βιολέτα Ίκαρη στο ethnos.gr: «Οι καλλιτέχνες παλεύουν για τα αυτονόητα όλων, ακόμα κι αν βάζουν σε κίνδυνο την καριέρα τους»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr