Ιταλία: Νέα προθεσμία από τον Ματαρέλα για τον σχηματισμό κυβέρνησης
Ο Ιταλός πρόεδρος υπογράμμισε ότι θέλει γρήγορες αποφάσεις🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο πρόεδρος της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλα έδωσε περιθώριο λίγων ημερών, έως την Τρίτη, στα πολιτικά κόμματα για τον σχηματισμό μιας κυβέρνησης πλειοψηφίας, ικανής να κυβερνήσει τη χώρα, προκειμένου να μπει τέλος στην πολιτική κρίση που ταλανίζει την Ιταλία.
«Την Τρίτη, θα έχω νέες διαβουλεύσεις για να ληφθούν οι απαραίτητες αποφάσεις» δήλωσε ο Ματαρέλα, που επισήμανε ότι η μόνη πιθανότητα είναι «μια κυβέρνηση που θα λάβει την ψήφο εμπιστοσύνης (του κοινοβουλίου) στη βάση ενός προγράμματος».
Ο Ιταλός πρόεδρος υπογράμμισε ότι θέλει γρήγορες αποφάσεις. «Η κρίση πρέπει να επιλυθεί με σαφείς αποφάσεις και σε σύντομο χρονικό διάστημα» είπε ο Ματαρέλα, έπειτα από δύο ημέρες διαβουλεύσεων με τους ηγέτες των πολιτικών κομμάτων.
«Υπάρχει ένα νήπιο»: Η πιο ανατριχιαστική από τις χιλιάδες φωτογραφίες του Έπσταϊν και η καταγγελία του '96
«Χριστουγεννιάτικος κλοιός»: Διπλασιασμός περιπολιών και προσαγωγή «οποιουδήποτε κινείται ύποπτα» - Το σχέδιο της ΕΛΑΣ
Αγρότες: Χριστούγεννα στα μπλόκα με ανοιχτούς δρόμους - Ποιες ώρες ανοίγουν τα διόδια το Σαββατοκύριακο
«Καλησπέρα στον κανέναν»: Άδεια η αίθουσα στη συνέντευξη Τύπου του Σπανούλη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



