Γκάφα: Η Νεοζηλανδή πρωθυπουργός μπέρδεψε την Κίνα με την Ιαπωνία
Όταν τη ρώτησαν «πώς συνέβη αυτό;» η Τζασίντα Άρντερν το απέδωσε στο τζετ λαγκ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο τζετ λαγκ «χρέωσε» την γκάφα της να μπερδέψει την Κίνα με την Ιαπωνία η πρωθυπουργός της Νέας Ζαλανδίας, Τζασίντα Άρντερν.
Κατά την πρώτη της επίσημη επίσκεψή της στην Ιαπωνία, όπου συναντήθηκε με τον Ιάπωνα ομόλογό της Σίνζο Άμπε, η Άρντερν, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, αναφέρθηκε στον «εξαιρετικά συναρπαστικό χρόνο της Νέας Ζηλανδίας με την Κίνα... εεε, συγγνώμη με την Ιαπωνία», όπως είπε χαρακτηριστικά.
Όταν ρωτήθηκε αργότερα για την γκάφα της, η Άρντερν «έριξε» το λάθος της στο τζετ λαγκ: «Καταλαβαίνεται ότι βρίσκομαι σε συνεχή ταξίδια και μόλις αυτή τη στιγμή σταμάτησα εδώ», είπε η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας.
Η Ιαπωνία είναι τρεις ώρες πίσω από τη Νέα Ζηλανδία και μια απευθείας πτήση μεταξύ των δύο χωρών διαρκεί 11 ώρες.
Το νέο άνοιγμα Ζελένσκι στις ΗΠΑ για το Ουκρανικό και οι αιχμές για την Ευρώπη – Σκληρές διαπραγματεύσεις στο Μαϊάμι
Ανυποχώρητοι οι αγρότες: Τα σχέδια για τις γιορτές – Αποφασισμένοι για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων
Αναφορές για πάνω από 500 διαγραμμένες σελίδες από τα αρχεία Έπσταϊν - Σφοδρή πολιτική σύγκρουση για τις νέες αποκαλύψεις
«Δε θέλω να με πλησιάσει ποτέ»: Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Νίκου Παππά θα καταθέσει ο Νίκος Γιαννόπουλος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



