Επίθεση σε βάση στη Φλόριντα: Σαουδάραβας με στρατιωτική εκπαίδευση ο δράστης
Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, βρισκόταν στη βάση της Πενσακόλα για να συμμετάσχει σε πρόγραμμα κατάρτισης στην αεροναυτική - Τρεις οι επιβεβαιωμένοι νεκροί🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο δράστης που σκότωσε τρεις ανθρώπους σήμερα Παρασκευή το πρωί ανοίγοντας πυρ σε αεροναυτική βάση στη Φλόριντα, προτού πέσει νεκρός από αστυνομικά πυρά, ήταν ένας Σαουδάραβας με στρατιωτική εκπαίδευση, μεταδίδουν το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN και οι New York Times, επικαλούμενοι Αμερικανούς αξιωματούχους.
Σύμφωνα με αυτά τα ΜΜΕ, πρόκειται για έναν υπήκοο Σαουδικής Αραβίας που βρισκόταν στη βάση της Πενσακόλα για να συμμετάσχει σε πρόγραμμα κατάρτισης στην αεροναυτική.
Το CNN μεταδίδει ότι οι ερευνητές προσπαθούν να εξακριβώσουν εάν η επίθεση ενδέχεται να έχει τρομοκρατικά κίνητρα.
Ο δράστης σκοτώθηκε, κατά την ανταλλαγή πυρών με δυο άντρες της ασφάλειας, οι οποίοι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο. Μέχρι τώρα, έχει γίνει γνωστό πως τη ζωή τους έχασαν τρία άτομα, ενώ το FBI έχει ξεκινήσει έρευνα για την υπόθεση, σύμφωνα με το ΑΠΕ.
Το νέο άνοιγμα Ζελένσκι στις ΗΠΑ για το Ουκρανικό και οι αιχμές για την Ευρώπη – Σκληρές διαπραγματεύσεις στο Μαϊάμι
Ανυποχώρητοι οι αγρότες: Τα σχέδια για τις γιορτές – Αποφασισμένοι για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων
Αναφορές για πάνω από 500 διαγραμμένες σελίδες από τα αρχεία Έπσταϊν - Σφοδρή πολιτική σύγκρουση για τις νέες αποκαλύψεις
«Δε θέλω να με πλησιάσει ποτέ»: Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Νίκου Παππά θα καταθέσει ο Νίκος Γιαννόπουλος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



