Ισχυρός σεισμός τώρα στην Αλβανία
Δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα ή ζημιές🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ισχυρός σεισμός 5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο, σημειώθηκε περίπου 34 χιλιόμετρα βορειοδυτικά των Τιράνων στην Αλβανία. Δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για θύματα ή ζημιές.
Τοπικά μέσα ενημέρωσης σημειώνουν πως η δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή και προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στους κατοίκους.
Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, σύμφωνα πάντα με τοπικά μέσα, επικοινώνησε με τις τοπικές Αρχές και δεν έχει λάβει καμία πληροφορία περί θυμάτων ή ζημιών από τη νέα δόνηση.
«Δεν υπάρχει καμία αναφορά για τραυματισμένους κατοίκους ή για υλικές ζημιές», ανέφερε συγκεκριμένα και γνωστοποίησε ότι της αρχικής δόνησης υπήρξαν και μικρότερες, οι οποίες «σχετίζονται με τη σεισμική δραστηριότητα του Νοεμβρίου».
Σεισμολόγοι ανέφεραν ότι πρόκειται για μία ακόμα ισχυρή μετασεισμική δόνηση από τον σεισμό των 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ της 26ης Νοεμβρίου, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους συνολικά 51 άνθρωποι, ενώ χιλιάδες είναι οι κάτοικοι που έμειναν άστεγοι.
Μπλόκα αγροτών: Ποιες μέρες θα είναι ανοιχτοί οι δρόμοι στις γιορτές - Τι θα γίνει με τις παρακαμπτήριες οδούς
«Φλέγονται» οι Βρυξέλλες: Άγρια καταστολή στη διαδήλωση των αγροτών - Δακρυγόνα, και φωτιές έξω από το Ευρωκοινοβούλιο
Χάος στην αλβανική Βουλή: Βουλευτές συγκρούστηκαν με αστυνομικούς, άναψαν φωτοβολίδες και πέταξαν νερά
Γιώργος Μαζωνάκης: Ποιος είναι ο 21χρονος Στέφανος Παπαδόπουλος που κατέθεσε μήνυση κατά του τραγουδιστή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



