Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν – Τραμπ για τον κορονοϊό
Οι δύο ηγέτες συμφώνησαν ότι η καταπολέμηση της επιδημίας μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω της παγκόσμιας αλληλεγγύης και συνεργασία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
![copyright: APimages](http://cdn.ethnos.gr/imgHandler/875/b775b32c-42e4-4fac-b370-ee4baa252bca.jpg)
Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν απόψε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με τον Αμερικανό ομόλογό του, Ντόναλντ Τραμπ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας, οι δύο ηγέτες συζήτησαν τα διμερή θέματα και τις περιφερειακές εξελίξεις, καθώς και η επιδημία του κορωνοϊού που έχει επηρεάσει όλον τον κόσμο.
«Οι δύο ηγέτες συμφώνησαν ότι η καταπολέμηση της επιδημίας μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω της παγκόσμιας αλληλεγγύης και συνεργασία, ενώ αποφάσισαν να τεθούν σε εφαρμογή μέτρα, προκειμένου να τεθούν υπό έλεγχο οι επιπτώσεις της επιδημίας, καθώς και να προβούν στα απαραίτητα βήματα για την ανταλλαγή στοιχείων και γνώσεων», αναφέρει η ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας.
Διαβάστε ακόμη
Σφοδρές βροχές μέχρι το βράδυ: Ποιες περιοχές θα χτυπήσει η κακοκαιρία - «Πολική εισβολή» από την Τρίτη
Η ακρίβεια «πνίγει» την Κωνσταντινούπολη: Το κόστος ζωής αυξήθηκε πάνω από 50% - Τα ενοίκια έφτασαν τιμές Αθήνας
Μεγάλη καταδίωξη στην Αττική Οδό: Κυνηγούσαν μεθυσμένη 34χρονη για 11 χλμ.
Ο Slimane μάγεψε την Αθήνα - Η στιγμή που ερμήνευσε a cappella το «Mon Amour»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr