• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Να φτάσει για όλους - Υπολογίζοντας τις ποσότητες για το γιορτινό τραπέζιΟι πέντε αλλαγές του Άδωνι Γεωργιάδη στα νοσοκομεία στις αρχές του 2026ΕΛΤΑ: Λουκέτα δια... μετασχηματισμού και εξυπηρέτηση shop in shop - Ποιο το σχέδιο της κυβέρνησης«Αλμυρό» το νερό των Αθηναίων: Αυξήσεις στα τιμολόγια προτείνει η ΕΥΔΑΠ - Πώς θα κυμανθούν οι χρεώσειςΑμετακίνητοι στα μπλόκα οι αγρότες που κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις - Πώς απαντά η κυβέρνηση
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   11.04.2019 13:38
Παναγιώτης Γκαμπράνης
Παναγιώτης Γκαμπράνης

Για 300 ευρώ στα άκρα Ηρακλής και Λουκίνας

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής, Τομ Παπαδόπουλος (Intime)
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής, Τομ Παπαδόπουλος (Intime)

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής και ο Γιάννης Λουκίνας είχαν φτάσει πρόσφατα σε συμφωνία εξόφλησης του 50% των οφειλομένων της παλιάς ΠΑΕ και είχε δοθεί η πρώτη δόση, με αποτέλεσμα ο Ηρακλής να κερδίσει προστασία και από τους ποδοσφαιριστές που ακολουθούν. Ωστόσο η πλευρά του παίκτη δεν αποσύρθηκε από την εκδίκαση της υπόθεσης στο Διαιτητικό δικαστήριο. Οπως εξηγεί η ΠΑΕ Ηρακλής με ανακοίνωση που εξέδωσε, η διαφορά οφείλεται στο νόμισμα και συγκεκριμένα στην ισοτιμία ευρώ-δολαρίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Ξεκάθαρη θέση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ήταν η τακτοποίηση και αποπληρωμή των χρεών της τρέχουσας χρήσης. Απόφαση της Διοίκησης ήταν η αποπληρωμή των παλαιών χρεών ιδίως προς τους πρώην ποδοσφαιριστές να γίνει σε μεταγενέστερο χρόνο.
Η περίπτωση του ποδοσφαιριστή Λουκίνα ήταν η εξαίρεση λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης από την τελεσίδικη δικαστική απόφαση που είχε εις βάρος της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ. Η συμφωνία του κ. Παπαδόπουλου με τον παίκτη και με τον δικηγόρο του ήταν σε πρώτο στάδιο η εξόφληση 24.000 ευρώ να καταβληθεί μέχρι τις 26 Ιουνίου σε εβδομαδιαίες δόσεις των δυόμισι χιλιάδων δολαρίων με απευθείας κατάθεση στο λογαριασμό του παίκτη. Η πρώτη κατάθεση και ανάληψη έγινε την αμέσως επόμενη ημέρα της συμφωνίας, με την πλευρά του παίκτη, δηλαδή την Δευτέρα 8 Απριλίου.

Την Τρίτη 9 Απριλίου ο δικηγόρος του παίκτη κ. Ατλαμάζογλου απλά απαίτησε το ποσό της κάθε δόσης σε ευρώ και όχι σε δολάρια.
Ο κ. Παπαδόπουλος συμφώνησε την συναλλαγματική διάφορα των 300 ευρώ εβδομαδιαίως να την καταβάλει την επόμενη εβδομάδα με την επόμενη δόση.
Ο κ. Παπαδόπουλος φρόντισε να τηρήσει από τη δική του πλευρά τους όρους της συμφωνίας και τώρα εναπόκειται στην πλευρά του παίκτη και του δικηγόρου του να δείξουν τις πραγματικές προθέσεις τους, δηλαδή εάν για το ποσό των 300 ευρώ θέλουν και επιμένουν στην κατάθεση προσφυγής ενώπιον του διαιτητικού δικαστηρίου με απώτερο σκοπό την είσπραξη όλου του ποσού των 82.000 ευρώ που πρακτικά είναι αδύνατο και αργότερα την επιβολή ποινής αφαίρεσης τριών βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που συμμετέχει η ομάδας μας.

Στην διάθεση πάντως κάθε ενδιαφερόμενου τίθεται και η απόδειξη κατάθεσης και ανάληψης του ποσού των δυόμισι χιλιάδων δολαρίων από τον ποδοσφαιριστή Ιωάννη Λουκίνα. Ξεκάθαρη θέση της διοίκησης είναι η πλήρης αποπληρωμή όλων των οφειλών και εξόδων της παρούσας χρήσης βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τις οφειλές των παλαιότερων διοικήσεων.

Ως προς το θέμα της επιτήρησης και αδειοδότησης της ομάδος μας η διοίκηση θα ήθελε να ξεκαθαρίσει πως η διαδικασία αυτή είναι πρακτικά αδύνατη για το λόγο ότι όρος και προϋπόθεση είναι η τακτοποίηση όλων των παλαιών χρεών προς το Δημόσιο, ΙΚΑ ποδοσφαιριστές, προπονητές και λοιπούς πιστωτές με ένα συνολικό ποσό που ίσως αγγίζει και τα τρία εκατομμύρια ευρώ. Παρ’ όλες τις αντικειμενικές δυσκολίες η διοίκηση συνεχίζει επίμονα τον αγώνα για την αδειοδότηση της ομάδος μας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο».

Διαβάστε ακόμη

Η σιωπή του Μαξίμου για ΟΠΕΚΕΠΕ, η διαλυτική διαφωνία στην ΕΕ για τα ρωσικά κεφάλαια και η περίεργη απάντηση Φάμελλου για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ

ΕΛΤΑ: Λουκέτα δια... μετασχηματισμού και εξυπηρέτηση shop in shop - Ποιο το σχέδιο της κυβέρνησης

«Αλμυρό» το νερό των Αθηναίων: Αυξήσεις στα τιμολόγια προτείνει η ΕΥΔΑΠ - Πώς θα κυμανθούν οι χρεώσεις

Αμετακίνητοι στα μπλόκα οι αγρότες που κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις - Πώς απαντά η κυβέρνηση

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • ποδόσφαιρο
  • Football League
  • Ηρακλής
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr