Ξύλο στην προπόνηση της Μπάγερν Μονάχου!
Εντονη λογομαχία και μπουνιές μεταξύ Λεβαντόβσκι και Κομάν στο προπονητικό κέντρο των Βαυαρών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σοβαρό επεισόδιο έγινε κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Μπάγερν Μονάχου μεταξύ του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι και του Κίνγκσλεϊ Κομάν. Οπως αποκαλύπτει η γερμανική Bild, οι δύο παίκτες είχαν έντονη λογομαχία που κατέληξε σε ξύλο καθώς σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, τα δύο αστέρια των Βαυαρών αντάλλαξαν γροθιές προτού τους χωρίσουν οι συμπαίκτες τους, κυρίως ο Μπόατενγκ και ο Σίλε, και μέλη του τεχνικού επιτελείου.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ κατά τη διάρκεια μιας άσκησης προς το τέλος της προπόνησης, που ήταν κεκλεισμένων των θυρών για τα μέσα ενημέρωσης, ο Λεβαντόβσκι έκανε κάποιο σχόλιο για τον Κομάν, ο οποίος παρεξηγήθηκε και απάντησε σε έντονο ύφος. Ο καυγάς άναψε και οι δυο τους κατέληξαν να γρονθοκοπούν στο πρόσωπο ο ένας τον άλλον. Μολονότι ο Μπόατενγκ και ο Σίλε ήταν οι πρώτοι που έσπευσαν να μπουν στη μέση, ο Πολωνός και ο Γάλλος συνέχισαν την «κοκορομαχία».
Προς έκπληξη όλων ο προπονητής της Μπάγερν Νίκο Κόβατς αντί να στείλει τους... φασαριόζους στα αποδυτήρια, τους κράτησε στην προπόνηση. Πάντως για το ζήτημα είναι βέβαιο πως θα επιληφθεί η διοίκηση της Μπάγερν.
Η κίνηση του Μαξίμου που τίναξε την συνάντηση στον αέρα, η εκδήλωση του Τσίπρα με πρώην και νυν στελέχη τεσσάρων κομμάτων και οι βολές δια αντιπροσώπων στον Δένδια
Σε πύρινο κλοιό το Ιράν: Η σπίθα που «άναψε» το φιτίλι της εξέγερσης - Θα μπορούσαν οι ΗΠΑ να εμπλακούν;
Από την εγκατάλειψη στη μεγάλη ανάπλαση: Ξεκινά το σχέδιο για τους σταθμούς Λαρίσης και Πελοποννήσου
Πώς θα προχωρήσει από εδώ και πέρα η κυβέρνηση στο αγροτικό - Γιατί δε θα γίνει και δεύτερη συνάντηση σήμερα στο Μαξίμου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr





