ΠΑΟΚ: Κινείται για τον Φάμπιο Κοεντράο
Οι «ασπρόμαυροι» εξετάζουν την περίπτωση του 31χρονου αριστερού μπακ που είναι ελεύθερος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει μια πρώτη διερευνητική επαφή για την απόκτηση του Φάμπιο Κοεντράο, και μάλιστα δεν αποκλείεται το συγκεκριμένο φλερτ να καταλήξει σύντομα σε γάμο!
Ο 31χρονος Πορτογάλος αριστεροπόδαρος μπακ αγωνίστηκε πέρυσι στη Ρίο Αβε, με την οποία είχε 23 συμμετοχές με 5 ασίστ. Τη σεζόν 2017-18 είχε 44 συμμετοχές με 1 γκολ και 4 ασιστ με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, έχοντας αφήσει πίσω του μια χρονιά στην οποία ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, ομάδα στην οποία έγραψε 106 συμμετοχές.
Ο Κονετράο είχε υπογράψει μονοετές συμβόλαιο με την Ριο Αβε το οποίο και δεν ανανεώθηκε και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ τον έχουν προσεγγίσει, με τις μέχρι τώρα επαφές να είναι σε πολύ καλό δρόμο.
Διαβάστε ακόμη
Τα μπλόκα των αγροτών τα επόμενα 24ωρα, το σχέδιο για τις γιορτές και η πρώτη αντίδραση της κυβέρνησης
Ο Ιβάν Σαββίδης στους εργαζόμενους του OPEN: «Δεν τα έχω πει ακόμα όλα στην Ελλάδα»
Σκάνδαλο Έπσταϊν: Οι νέες φωτογραφίες με Τσόμσκι, Μπιλ Γκέιτς και τα περίεργα μηνύματα από τη «Λολίτα»
Γιώργος Μαζωνάκης: Ποιος είναι ο 21χρονος Στέφανος Παπαδόπουλος που κατέθεσε μήνυση κατά του τραγουδιστή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



