Auto|10.08.2024 22:30
Θεσσαλονίκη: Πάνω από 127.000 τροχονομικές παραβάσεις το 2024
NewsroomΠάνω από 127.000 τροχονομικές παραβάσεις βεβαιώθηκαν το πρώτο επτάμηνο του 2024 στη Θεσσαλονίκη σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ και είναι αυξημένες κατά 68,59% σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα το 2023.
“Σε αυτό συνέβαλε καθοριστικά η ενίσχυση του προσωπικού που υπηρετεί σε υπηρεσίες Τροχαίας, ιδίως στα μεγάλα αστικά κέντρα, καθώς και η εφαρμογή ενός στοχευμένου πλέγματος τροχονομικών δράσεων σε ολόκληρη τη χώρα”, σημειώνει στην ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ.
Ειδικότερα, το πρώτο 7μηνο του 2024 οι υπηρεσίες Τροχαίας καθώς και άλλες υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας προχώρησαν σε 3.903.209 ελέγχους, βεβαιώνοντας 858.103 παραβάσεις, έναντι 708.883 το ίδιο διάστημα του 2023.
Διαβάστε ακόμη
- ΕΥΔΑΠ: Οριζόντιες αυξήσεις στο πάγιο εν μέσω λειψυδρίας - Το νέο τιμολόγιο και οι αντιφάσεις του
- Το αγροτικό πιέζει τη ΝΔ: Ανησυχία για την περιφέρεια και το «βαρύ» της κλίμα - Τα μηνύματα των δημοσκοπήσεων
- Πανάκριβο το φετινό εορταστικό τραπέζι: Πόσα παραπάνω θα πληρώσουμε στο ρεβεγιόν - Οι μεγαλύτερες αυξήσεις
- Ιδού η Ρόδος ιδού και ο σουλτάνος… Οι Ιππότες λυγίζουν από τον Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή