ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση 3,4% στις πωλήσεις αυτοκινήτων τον Ιανουάριο
Τον Ιανουάριο κυκλοφόρησαν 3.684 νέες μοτοσυκλέτες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μείωση 3,4% σημείωσαν οι πωλήσεις των αυτοκινήτων στη χώρα τον Ιανουάριο εφέτος, καθώς, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, τον συγκεκριμένο μήνα κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά 21.762 αυτοκίνητα (καινούργια ή μεταχειρισμένα εξωτερικού) έναντι 22.539 που κυκλοφόρησαν τον αντίστοιχο μήνα του 2024 (αύξηση 6,7% είχε σημειωθεί τον Ιανουάριο 2024 σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2023).
Τον Ιανουάριο κυκλοφόρησαν 3.684 νέες μοτοσυκλέτες
Τα καινούργια αυτοκίνητα ανέρχονται σε 11.563 έναντι 13.708 που κυκλοφόρησαν τον Ιανουάριο 2024, παρουσιάζοντας μείωση 15,6%.
Παράλληλα, τον Ιανουάριο εφέτος κυκλοφόρησαν 3.684 νέες μοτοσυκλέτες κυβισμού άνω των 50 cc (καινούργιες και μεταχειρισμένες εξωτερικού) έναντι 4.953 τον αντίστοιχο μήνα του 2024, παρουσιάζοντας μείωση 25,6% (αύξηση 18,3% είχε σημειωθεί τον Ιανουάριο 2024 σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2023). Οι καινούργιες μοτοσυκλέτες ανέρχονται σε 3.390 έναντι 4.639 που κυκλοφόρησαν τον Ιανουάριο 2024, παρουσιάζοντας μείωση 26,9%.
«Δυο χρόνια παρακαλάμε»: «Μονοβάρδιες» ακόμα και στο Ελευθέριος Βενιζέλος - Τι καταγγέλλουν οι ηλεκτρονικοί μηχανικοί ασφαλείας
Σε εγκαίνια, χωρίς κανάλια αλλά με social media ο Άδωνις Γεωργιάδης: Η στροφή του υπουργού Υγείας
Επιστροφή στις ρίζες (ξανά)ζητάνε βουλευτές της ΝΔ - Κλείνει το «μάτι» στο παραδοσιακό κοινό η κυβέρνηση
Το «τσιρότο» του Μητσοτάκη, τα ραντεβού με «αναποφάσιστους» βουλευτές, το ριζίτικο για τον Τσίπρα και οι... Dividend Aristocrats
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr