Σινεμά|22.05.2020 15:08

Πίτερ Ντίνκλατζ - Τζέισον Μομόα: Οι σταρ του Games Of Thrones μαζί σε ταινία με βαμπίρ

Newsroom

Τον Πίτερ Ντίνκλατζ (Peter Dinklage) και τον Τζέισον Μομόα (Jason Momoa) τους είδαμε στο «Game of Thrones» που ολοκληρώθηκε το Μάιο του 2019 αφήνοντας πικρή γεύση στους φαν. Οι δυο τους μπορεί να μην έτυχε να μοιραστούν ούτε μία σκηνή αλλά δεν πειράζει, τώρα θα έχουν κάθε ευκαιρία να το κάνουν παίζοντας μαζί στην ταινία που ετοιμάζει ο Max Barbakow.

Ο Ντίνκλατζ θα υποδυθεί τον Βαν Χέλσινγκ «τον τελευταίο κυνηγό σε μία μακρά σειρά κυνηγών βρικολάκων», ο οποίος συνεργάζεται με ένα βαμπίρ (Μομόα), που έχει ορκιστεί ότι δεν θα σκοτώσει ξανά. Μαζί θα στήσουν μία απάτη από πόλη σε πόλη, με τον Βαν Χέλσινγκ να προσποιείται ότι εξοντώνει τον βρικόλακα έναντι αμοιβής. Όμως, όταν το βαμπίρ επικηρύσσεται για ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, τότε όλα και όλοι είναι εναντίον τους καθότι δρουν σε έναν κόσμο όπου η μαγεία και τα τέρατα έχουν τον πρώτο λόγο, 

Θυμίζουμε ότι στο «Game of Thrones», ο Τζέισον Μομόα αποχώρησε νωρίς από τη σειρά καθώς ο χαρακτήρας του Καλ Ντρόγκο που υποδυόταν δεν είχε μεγάλο κεφάλαιο ζωής, ενώ ο Πίτερ Ντίνκλατζ ως Τίριον Λάνιστερ κατάφερε να επιβιώσει μέχρι και το μεγάλο, αμφιλεγόμενο φινάλε.

Πίτερ ΝτίνκλατζΤζέισον ΜομόαGame of Thronesβαμπίρ