Σινεμά|07.10.2020 17:03

Netflix: Ακύρωσε οριστικά τα γυρίσματα της τέταρτης και τελευταίας σεζόν του GLOW

Newsroom

Την απόφαση να μην γυρίσει 4η σεζόν και να ακυρώσει το «GLOW» πήρε το Netflix. Οι ιθύνοντες της διαδικτυακής πλατφόρμας υπογράμμισαν ότι τα πρωτόκολλα ασφαλείας της Covid-19 θα έκαναν τα γυρίσματα εξαιρετικά δύσκολα και επίφοβα μιας και αποτελείται κυρίως από σκηνές με στενή σωματική επαφή λόγω του wrestling

Οι δημιουργοί και showrunners, Λιζ Φλαχίβ και Κάρλι Μένς, ανακοίνωσαν τη δυσάρεστη είδηση μέσα από το Deadline, λέγοντας τα εξής: «Ο κορονοϊός έχει σκοτώσει πραγματικούς ανθρώπους. Πρόκειται για μια εθνική τραγωδία και εκεί θα πρέπει να εστιάζουμε. Η πανδημία προφανώς θέρισε και το σόου μας, καθώς το Netflix αποφάσισε να μην ολοκληρώσουμε τα γυρίσματα της 4ης και τελευταίας σεζόν του GLOW. 

Μας δόθηκε η δημιουργική ελευθερία να κάνουμε μια περίπλοκη κωμικοδραματική σειρά με γυναίκες και να πούμε τις ιστορίες τους, κάνοντας επαγγελματική πάλη. Και τώρα αυτό τελείωσε. Υπάρχουν ένα σωρό χάλια πράγματα που γίνονται στον κόσμο μας που είναι πολύ μεγαλύτερα από αυτό. Αλλά είναι άσχημο που δε θα ξαναδούμε αυτές τις 15 γυναίκες στο ίδιο κάδρο μαζί».

Εμπνευσμένο από μια σύντομη, αλλά αγαπημένη σειρά του '80, το «GLOW: Οι Λαμπερές Κυρίες του Wrestling» αφηγείται τη φανταστική ιστορία της Ρουθ Γουάιλντερ (Άλισον Μπρι), μιας άνεργης, επίδοξης ηθοποιού στο Λος Άντζελες της δεκαετίας του '80, που έχει μια τελευταία ελπίδα να γίνει διάσημη, μπαίνοντας στον αστραφτερό και «ελαστικό» κόσμο του γυναικείου wrestling.

Πέρα από το ότι συνεργάζεται με 12 «απόκληρους» του Χόλιγουντ, η Ρουθ πρέπει να συναγωνιστεί την Ντέμπι Ίγκαν (Μπέτι Γκίλπιν), που σταμάτησε να παίζει σε σαπουνόπερες για να κάνει παιδί, αλλά επέστρεψε δυναμικά στον χώρο, όταν συνειδητοποίησε ότι η τέλεια ζωή της δεν είναι αυτό που φαίνεται. Επικεφαλής της ομάδας είναι ο Σαμ Σίλβια, ένας ξεχασμένος σκηνοθέτης δευτεροκλασάτων ταινιών, που πρέπει να οδηγήσει αυτές τις γυναίκες στο ταξίδι τους προς τη δόξα της πάλης. Η σειρά έχει καταφέρει να αποσπάσει 15 υποψηφιότητες για Emmy με τρείς νίκες στο ενεργητικό της όλα αυτά τα χρόνια

ΚορονοϊόςNetflixσειράΧόλιγουντ