Σινεμά|17.02.2021 15:38

Mr & Mrs Smith: Γίνεται σειρά με πρωταγωνιστές τους Phoebe Waller Bridge και Donald Glover

Newsroom

Η επιτυχημένη ταινία «Mr. & Mrs. Smith» επιστρέφει -αυτή τη φορά στη μικρή οθόνη- από την Amazon Prime Video. Την αποκάλυψη έκαναν, μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram το νέο δίδυμο των πρωταγωνιστών, Ντόναλντ Γκλόβερ (Donald Glover) και Φίμπι Γουόλερ - Μπριτζ (Phoebe Waller - Bridge), αναφέροντας πως η σειρά υπολογίζεται να βγει στον αέρα μέσα στο 2022.

«Ο Ντόναλντ και η Φίμπι είναι δύο από τους πιο ταλαντούχους δημιουργούς και ερμηνευτές στον κόσμο. Είναι πραγματικά ένα όνειρο για εμάς, όπως και για το παγκόσμιο κοινό μας, να συνεργαστούμε με αυτές τις δύο δυνάμεις της φύσης ως μία δημιουργική ομάδα ισχύος», δήλωσε η επικεφαλής της Amazon Studios Τζένιφερ Σάλκε, ενώ πρόσθεσε ότι «Το Mr. and Mrs. Smith είναι μια θρυλική ταινία, και περιμένουμε να δούμε πως ο Ντόναλντ και η Φίμπι θα το κάνουν δικό τους. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε μαζί τους, αλλά και με την New Regency».

Ντόναλντ Γκλόβερ και Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ (Copyright: Joel C Ryan/Invision/AP)

Στην υπόθεση της ταινίας, που είχε σκηνοθετήσει ο Doug Liman, ένα ζευγάρι παντρεμένων βιώνει μια ήσυχη ζωή, που κάποιες στιγμές γίνεται βαρετή, χωρίς να αποκαλύπτουν όμως τη δεύτερη ταυτότητά τους, όντας και οι δυο επαγγελματίες δολοφόνοι. Τα πράγματα, όμως, γίνονται πολύ περίπλοκα από τη στιγμή που παίρνουν εντολή να σκοτώσουν ο ένας τον άλλον. Και η περιπέτεια ξεκινάει…

Η ταινία είχε γίνει εισπρακτική επιτυχία και είναι επίσης γνωστή για την πραγματική σχέση που δημιουργήθηκε μεταξύ του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί. Στην Ελλάδα, η ταινία ήταν η δεύτερη του 2005 με τα περισσότερα έσοδα, πριν από το «Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο».

AmazonΑντζελίνα ΤζολίΜπραντ Πιτ