Σινεμά|03.08.2021 15:00

Lord of the Rings: Η πιο ακριβή σειρά που γυρίστηκε ποτέ - Πρεμιέρα και η πρώτη φωτογραφία

Newsroom

Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα της νέας τηλεοπτικής σειράς του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών (Lord of the Rings) που ετοιμάζει η συνδρομητική πλατφόρμα της Amazon. Η πολυαναμενόμενη επική σειρά είναι η πιο ακριβή παραγωγή που έχει γυριστεί ποτέ και θα ξεκινήσει να προβάλλεται την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου του 2022. Η πρώτη σεζόν της σειράς θα έχει, πιθανότατα, 20 επεισόδια.

Η ανακοίνωση της ημερομηνίας συμπίπτει με την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της σειράς στη Νέα Ζηλανδία. Η εταιρία παραγωγής μάλιστα αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα και την πρώτη επίσημη φωτογραφία από τη σειρά, στην οποία απεικονίζεται η πόλη της Γκόντορ με τη φιγούρα ενός ήρωα, στα λευκά.

Σύμφωνα με το Variety, η πρώτη σεζόν του τηλεοπτικού project του Amazon κόστισε περίπου 465 εκατ. δολάρια - με τις αρχικές προβλέψεις να μιλούν για συνολικό κόστος 1 δισ. Το ποσό ξεπερνά κατά πολύ τα κόστη άλλων σειρών, όπως εκείνες των Disney - Marvel που ανέρχονται στα 150-250 εκατ. δολάρια ανά σεζόν, τα «The Morning Show» της AppleTV+ και το «The Crown» του Netflix, που είχαν σεζόν κοντά στα 150 εκατ. δολάρια. ξεπέρασε απόμα και το «Game of Thrones», που η 8η σεζόν του έφτασε περίπου τα 100 εκατ. δολάρια.

T

Lord of the Rings - η σειρά: Ο απόλυτος κακός απειλεί να βυθίσει στο σκοτάδι τον Κόσμο

Η επερχόμενη σειρά της Amazon θα φέρει στις οθόνες για πρώτη φορά τους ηρωικούς θρύλους της Δεύτερης Εποχής της ιστορίας της Μέσης Γης. Το επικό δράμα λαμβάνει χώρα χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα των «Τhe Hobbit» και «The Lord of the Rings του J.R.R. Tolkien, και θα μεταφέρει τους θεατές σε μια πρότερη εποχή, όπου σμιλεύτηκαν μεγάλες δυνάμεις, βασίλεια απέκτησαν δόξα και γνώρισαν την καταστροφή και απίθανοι ήρωες δοκιμάστηκαν. Οι θεατές θα δουν επίσης τον μεγαλύτερο κακό που αναδύθηκε από την πένα του Tolkien. Ένας κακός που απειλεί να βυθίσει στο σκοτάδι όλο τον κόσμο. 

T

Στο cast θα δούμε και τους: Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Tom Budge, Ismael Cruz Córdova, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Daniel Weyman και Morfydd Clark, ενώ προστίθενται διαρκώς ονόματα.

Και όπως είπε ο Bilbo: «Τώρα, νομίζω, είμαι έτοιμος να ξεκινήσω για ένα καινούργιο ταξίδι. Θυμίζουμε ότι ο ηθοποιός Σερ Ίαν Χολμ (Sir Ian Holm) που ερμήνευσε τον ρόλο του Χόμπιτ «Μπίλμπο Μπάγκινς», του πρώτου κάτοχου του Δαχτυλιδιού, πέθανε σε ηλικία 88 ετών τον Ιούνιο του 2020.

Όλες οι ειδήσεις

Billie Eilish: «Δεν είμαι ευχαριστημένη με το σώμα μου, αλλά ποιος είναι;»

Kathy Griffin: Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει καρκίνο στον πνεύμονα - «Δεν έχω καπνίσει ποτέ»

Ρένος Χαραλαμπίδης: Ξεσπά κατά του Πέτρου Φιλιππίδη - «Μόνοι τους καβάλησαν το καλάμι»

Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: Χωρισμός μετά από 12 χρόνια για το ζευγάρι

Amazon PrimeΤόλκινΆρχοντας των ΔαχτυλιδιώνLord of the rings