Σινεμά|24.08.2021 16:00

Sex and the City: Η Nicole Ari Parker είναι η αντικαταστάτρια της Kim Cattrall στο And Just Like That

Newsroom

Η Νικόλ Άρι Πάρκερ (Nicole Ari Parker), η οποία έχει γίνει γνωστή από τη σειρά «Empire» αλλά και την ταινία «Boogie Nights», θα αντικαταστήσει την Κιμ Κατράλ (Kim Cattrall), ως το τέταρτο μέλος της διάσημης γυναικείας παρέας του «Sex and the City». Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram φωτογραφίες της νέας τετράδας, από τα γυρίσματα της σειράς.

«Είναι κάποια που μπήκε στην ζωή της Κάρι, έγιναν φίλες και δεν πρόκειται απλώς για αντικαταστάτρια της Σαμάνθα. Δεν φοβάται να πει την γνώμη της και ξέρει τι θέλει τόσο στην ζωή όσο και στο κρεβάτι της. Είναι η καλύτερη φίλη της Κάρι. Παίζει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης και ταίριαξε καταπληκτικά στην αρχική τριάδα» αναφέρει πηγή στη Daily Mail.

Όταν στις αρχές του χρόνου ανακοινώθηκε ότι η παρέα του «Sex and the City» επιστρέφει στη μικρή οθόνη, αλλά χωρίς την Σαμάνθα Τζόουνς, οι θαυμαστές της σειράς δεν έκρυψαν την απογοήτευσή τους. «Ήταν ευλογία για τόσους πολλούς λόγους, αλλά μετά τη δεύτερη ταινία μπούχτισα» είχε δηλώσει η Κιμ Κατράλ, αναφερόμενη στον ρόλο της. «Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί απλά δεν με αντικατέστησαν με κάποια άλλη ηθοποιό, αντί να ξοδεύουν χρόνο με bullying. Το όχι είναι όχι» είχε προσθέσει τότε.

T

Πέρα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Άρι Πάρκερ, στο reboot θα μπουν τρεις νέοι χαρακτήρες που θα ενσαρκώσουν η Μεξικανή ηθοποιός Σάρα Ραμίρεζ, η Βρετανίδα με ρίζες από την Ινδία Σαρίτα Τσάουντχουρι και η Κάρεν Πίτμαν.

T

Από το «Grey's Anatomy» στο «Sex and the City»

αγαπημένη ηθοποιός, γνωστή για το ρόλο της γιατρού Κάλι Τόρες στην ιατρική τηλεοπτική σειρά «Grey's Anatomy» και βραβευμένη με Tony, Σάρα Ραμίρες,(Sara Ramírez) ανακοινώθηκε ότι θα βρίσκεται στην παραγωγή της επερχόμενης σειράς του «Sex and the City» με τίτλο «And Just Like That…».

Πρόκειται για το πρώτο μη-δυαδικό (non-binary) χαρακτήρα. Η Ραμίρες θα ενσαρκώσει τον ρόλο της Τσε Ντίαζ (Che Diaz), μίας stand-up κωμικής ηθοποιού. Η Τσε έχει ένα διαδικτυακό ραδιόφωνο όπου η Κάρι Μπράντσο (Σάρα Τζέσικα Πάρκερ), εμφανίζεται συχνά. Ο ρόλος της Τσε διακρίνεται από πηγαία αίσθηση του χιούμορ και οι προοδευτικές συζητήσεις της σχετικά με τους ρόλους των φύλων έχουν κάνει το ραδιόφωνο της πολύ δημοφιλές.

T

Επιστρέφει η δεύτερη σύζυγος του Mr. Big στο «And Just Like That»

Φαίνεται ότι κάποιος από το παρελθόν του Mr. Big επιστρέφει… Η Μπρίτζετ Μόγιαχαν (Bridget Moynahan), η οποία υποδύθηκε τη δεύτερη σύζυγο του John James Preston στο «Sex and the City», εντοπίστηκε στη Νέα Υόρκη στα γυρίσματα της επερχόμενης σειράς τoυ HBO Max, σύμφωνα με δημοσίευμα του People.

Φωτογράφοι, επίσης, εντόπισαν την ηθοποιό, στους δρόμους του Σόχο, φορώντας σανδάλια σε αρχαιοελληνικό στυλ. Η Μπρίτζετ Μόγιαχαν εντάχθηκε στο καστ του «Sex and the City» κατά τη δεύτερη σεζόν της σειράς το 1999 για ένα χρόνο.

T

Τα γυρίσματα συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς στην 5η Λεωφόρο, στο Γκρίνουιτς Βίλατζ και στο μουσείο Whitney, με τις τρεις πρωταγωνίστριες να εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους σε κάθε γύρισμα. Ηδη έχει γίνει γνωστό η αμοιβή των τριών πρωταγωνιστριών, οι οποίες αμείβονται καθεμία με ένα εκατομμύριο ευρώ ανά επεισόδιο και έχουν και ρόλο παραγωγού στη σειρά.

Όλες οι ειδήσεις

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Ανέστης Βλάχος

Νανά Ταπάσκου: Θλίψη για τον ξαφνικό θάνατο του μοντέλου των '90s

Κώστας Τριανταφυλλόπουλος: Η συνέντευξη που δεν παίχτηκε ποτέ και οι Άγριες Μέλισσες

Σάρα Τζέσικα ΠάρκερΚιμ ΚατράλSex and the CityHBOAnd Just Like That